Jump to content

jaeger

Medlem
 • Inlägg

  1 699
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

1 Sådär lagom neutral

Om jaeger

 • Födelsedag 1991-07-04

Kontaktinformation

 • Skype
  arwinterista@hotmail.com
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Åkers-fucking-Berga
 • Intressen
  Fotboll, Dator, Musik och GTApimpfoolife
 1. Eller så söker man på "mp3" i Sökgrejen. 5138 mp3or hittade... Lyssnar på cirka 3000 utav dem.
 2. Allmänna tankar, inte direkt spoilers, men jag skulle ändå inte vilja läsa följande, eller vemsomhelst med hjärna har redan figured this out men ändå.. Om ni inte läst hela boken, GE FAN I ATT MARKERA FÖLJANDE TEXT OCH FÖRSTÖRA ALLT FÖR ER SJÄLVA: SISTA VARNINGEN Fett ångest att vara klar med serien. Ett projekt för J.K Rowling att skriva den riktiga "The Life and Lies of Albus Dumbledore" ?
 3. Neeeeeeeeeeeeeeej :lol: :P
 4. http://img375.imageshack.us/img375/8334/dsc00836qj7.jpg Jag känner mig skittuff i dessa tuffa Paul Smith-skor! Seriöst, undersidan kan vara den coolaste någonsin. Jag längtar tills snön kommer, jag ska använda dessa skor i vinter enbart för att lämna avtrycken.
 5. Be henne att säga följande: "-Who are you?" Då ska du ta fram en cigarett och tända den och svara med "Whoever you want me to be", helt iskallt.
 6. jaeger

  Livevideos

  Guns N' Roses - Nightrain från Chicago 92En av de bästa showerna de spelade Guns N' Roses - Welcome To The Jungle 92 Lyssna på axls röst. My God.
 7. November Rain. Slashs solo i öknen. Mymy.
 8. Slash(Typ alla låtar, men andra Sweet Child O' Mine-solot och outrosolot då axl sjunger "where do we go" är världens bästa solon) Buckethead(Alla låtar här med, men There Was A Time, shit.. seriöst, skrämmande grymt) Bumblefoot(som han spelar Nightrain och November Rain måste han fan nämnas) sen finns de självklara som Jimmy Page och Jimi Hendrix etc
 9. Lyckades komma in på WWB, fan vad glad jag är. Så jävla skönt..
 10. Har börjat lyssna på Immortal Technique en hel del och om det är någon här som lyssnar på honom och hans texter så kommer ni vinna min respekt. Common är också skitbra har jag märkt.
 11. Vad fan håller på att hända? Halva West Ham verkar hålla på att försvinna. Benayoun ryktas vara påväg bort till Liverpool. Harewood ryktas vara påväg bort till Portsmouth. Tevez ryktas vara påväg bort till Inter. Reo-Coker ryktas vara påväg bort till Villa. Roy Carroll Inget nytt kontrakt. Tyrone Mears Inget nytt kontrakt. Shaun Newton Inget nytt kontrakt. Teddy Sheringham Inget nytt kontrakt. Ska bli kul att se hur West Ham kommer att värva denna sommar, kommer vi få ett par supervärvningar som förra året? Scott Parker har ju redan kommit till the Hammers, och jag tror inte att
 12. Nu är det ju så att Chris Benoit inte är okänd och han har inte inte åstadkommit något. WWE är världskänt och följs av miljoner och åter miljoner människor. Han har varit en återkommande figur i många människors hem, och för vissa fanatiker, liv. Du kan inte säga att han är ointressant, ur en objektiv synpunkt? Din idiotiska läggning här är inget annat än idiotisk, så om en fotbollstjärna dör så ska man inte bry sig, då bara de som följer fotboll vet vem killen är?
 13. Jag skall gå World Wide Business på Tibbleskolan i Täby, utanför Stockholm. Åker utomlands varje år på statens bekostnad, tihi. Första året: Någonstans i norden (Senaste gångerna har det varit Lettland+Estland, fast iofs är det baltikum men fan) Andra året: Någonstans i Europa Tredje året: Någonstans utanför Europa (Troligen Shanghai, MOHAHA). Om jag inte kommer in så kommer jag gå Internationell Ekonomi i Danderyds gymnasium. 3 veckors praktik i London i trean, hehe.
 14. VA!? Fyfan vad tragiskt, följde wwe rätt så mkt förut, gillade benoit fan, han verkade vara en man med principer och moral fan. Fan ere här för skit?!
 15. jaeger

  Musiktips

  Wilco-I am trying to break your heart
×
×
 • Create New...