Jump to content

Chrysler 300C 5.7l Hemi V8


don_salvatore87
 Share

Recommended Posts

photo_19_361236_3.jpg

Grillen på nya Chrysler 300C ljuger inte. Under huven finns en av bilbranschens mest mytomspunna motorer; en Hemi V8 på 5,7 liter och 340 hk. Förvandlas från urstark raket till bränslesnål glidare beroende på hur du kör. Den amerikanska prestandbilen är tillbaka. Nu med lika delar muskler och hjärna.

Årsmodell 2005 av 300C markerar återkomsten av HEMI®-motorn till Chrysler efter mer än 30 år.

HEMI-motorns otroliga styrka gav den en legendarisk status under 1950- och 1960-talet. I dag levererar HEMI:n på 5,7 liter i 300C över 300 hästkrafter. Detta matchas av en femstegs automatisk växellåda med AutoStick-spaken, som medger manuell växling för ökad kontroll.

Chrysler 300C kommer erbjuder även 2,7 V6 och 3,5 V6 som motoralternativ. Önskar du få detaljerad information om något av motoralternativen kan du ladda hem våra faktablad.

Släpp in vind och ljus via ventilationsöppningen, solskyddet och den skjutbara solluckan som kan öppnas och stängas med en enkel knapptryckning i 300C. Öppna solluckan med en lätt knapptryckning och släpp in sol- eller stjärnljus, eller stäng den på samma sätt mot regnet.

300C utrustas som standard med fönsterhissar på både förar- och passagerarsidan som kan öppnas och stängas med en knapptryckning. 300C är försedd med en snabbstängningsfunktion som byter riktning vid kontakt.

Utrymme

Ljudsystem

Egenskaper

Kupéutrymme

Chrysler 300C har gott om utrymme för passagerare och alla typer av last. Den effektiva designen med "ett hjul i varje hörn" ger tillräckligt med utrymme även för dina resligaste vänner. Det här är faktiskt det generösaste passagerarutrymmet i klassen. Det vikbara standardsätet som kan delas i 60/40-avsnitt passar såväl för långa föremål som långa passagerare. Hjulbasen är 300 cm och bäst i sin klass. Den skapar en rymlig interiör och ett väl tilltaget fotutrymme vid in- och utsteg i baksätet. Baksätet har ett benutrymme på en meter vilket är det största i klassen.

Bagageutrymmet på 442 liter gör att du kan transportera såväl packning som fem passagerare.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...