Everest

Medlem
 • Inlägg

  2 536
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Neutral

Om Everest

 • Födelsedag 1989-03-13

Kontaktinformation

 • Skype
  icepick_trotsky@hotmail.com
 • Hemsida
  http://Den e nedlagd nu...

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm, Sweden
 1. Jag läser alla grattis ;) Tack :D

 2. Du kommer troligtvis aldrig läsa detta men grattis, igen :o

 3. Tror inte att det är överdrivet många som klarat Anub än, men kan tänka mig att kanske de bästa på varje server i alla fall tagit ner honom.
 4. dailymobile.se tycker jag är rätt bra, dom har en del intressanta trådar om firmwares och apps, och självklart ringsignaler, wallpapers och sånt. Inte bara Nokia-telefoner dock, men väldigt mycket!
 5. Njuter av en välfylld mage, så jävla skönt att bara sitta ner och dega framför datorn efter man har ätit ibland <3
 6. Har faktiskt aldrig skolkat från skolan, men har bangat andra saker ett par gånger, typ gå ut med polare och såna saker..^^
 7. Nope, jobbade. Kanske nästa år, vore kul att göra nån gång iaf
 8. Hade premiär förra veckan, iaf fanns det ett avsnitt ute igår, och e02 kommer idag. Big Bang theory var bra btw, tittade nyss. Känns härligt att den är tillbaka.
 9. Går andra året på KTH atm, Civilingenjör i Medieteknik. Sen jobbar jag på OKQ8 också!
 10. Nån annans realm som fuckade upp hela kvällen igår? Måttligt irriterande..:/
 11. Funderade på samma sak faktiskt (har också 5800), men liksom, vad är egentligen skillnaden? Tangentbord, lite ny desktop, that's it? Inte värt pengarna imo.
 12. Själv såg jag bara andra halvlek, men den var grym! Lite synd på Berbatov dock, Giggs matade ju inlägg som en gud och han tog inte vara på ett enda, lika bra dom bytte ut honom. Ja, och sen har vi ju slutet på matchen. <3
 13. Sitter på Tilda(Tillämpad Datalogi) och lär mig om sortering just nu, vår föreläsare illustrerar detta med papperslådor märkta med siffror, rätt kul faktiskt ^^. Enda ljuset på en i övrigt ganska långtråkig dag, slutar 17 idag. The Dewd hälsar också!
 14. NFS: Shift är ju riktigt kul om man spelar med ratt och i cockpit-view. Dock så tycker jag fortfarande Drift är sjukt svårt, speciellt på tighta banor, kräver en hel del teknik för att få det rätt. btw, tycker fyrhjulsdrivna bilar ger bäst körkänsla, kör Audi R8 just nu och den är grym!