Jump to content

Läskigaste Ni Varit Med Om?


guardian
 Share

Recommended Posts

här tänkte jag att ni kan skriva om det läskigaste ni sett/hört/varit med om. :huh:

när jag var typ 10 eller något sånt så var jag hos en kompis som bor alldeles vid en skog, sen på kvällen när vi var ute när jag skulle sova över så var vi ute. klockan varväl 11-12 tiden på natten. vid skogen ligger det en jordgubbs odling, ett stort fält som det alldrig växer jordgubbar på. men iallafall så var det någonting lågnt såg ut som en smal, lång människa typ minst två meter eller mer, den sprang från skogen över fältet och in i skogen på andra sidan och då hörde vi ett surrande ljud och det blinkade till därfrån han kutade in. han kanske var typ 50 meter bort så vi såg inte så tydligt, men läskigt var det :unsure:

så, vad är det läskigaste ni varit med om? ;)

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • Inlägg 59
  • Ålder
  • Senaste inlägg

Toppbidragare

här tänkte jag att ni kan skriva om det läskigaste ni sett/hört/varit med om. ;P

när jag var typ 10 eller något sånt så var jag hos en kompis som bor alldeles vid en skog, sen på kvällen när vi var ute när jag skulle sova över så var vi ute. klockan varväl 11-12 tiden på natten. vid skogen ligger det en jordgubbs odling, ett stort fält som det alldrig växer jordgubbar på. men iallafall så var det någonting lågnt såg ut som en smal, lång människa typ minst två meter eller mer, den sprang från skogen över fältet och in i skogen på andra sidan och då hörde vi ett surrande ljud och det blinkade till därfrån han kutade in. han kanske var typ 50 meter bort så vi såg inte så tydligt, men läskigt var det :teehee:

så, vad är det läskigaste ni varit med om? ^_^

Alien :'(

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Min läskigaste upplevelse var nog när vi bodde i en lägenhet i ett äcklig lägenhetskomplex. Vi var nere i tvättstugan och en fyllekärring hade snott morsans handväska. Sen en annan gång nere i tvättstugan så kom den där fyllekärringen in med två andra fyllon när vi var där (kommer inte ihåg varför alla var där just då) så hotade dem att misshandla oss, en höjde knytnäven och sånt där skit. Om vi inte hade smitit ut bakvägen så vettifan vad som hade hänt :huh:

Var 6-7 år då.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

när jag var typ 10 eller något sånt så var jag hos en kompis som bor alldeles vid en skog, sen på kvällen när vi var ute när jag skulle sova över så var vi ute. klockan varväl 11-12 tiden på natten. vid skogen ligger det en jordgubbs odling, ett stort fält som det alldrig växer jordgubbar på. men iallafall så var det någonting lågnt såg ut som en smal, lång människa typ minst två meter eller mer, den sprang från skogen över fältet och in i skogen på andra sidan och då hörde vi ett surrande ljud och det blinkade till därfrån han kutade in. han kanske var typ 50 meter bort så vi såg inte så tydligt, men läskigt var det :wacko:

Jaha, så du såg någon som kvällsjoggade i skogen. Vad var det som var läskigt med det då?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

sov över hos en kompis och hade just kört doom3 hela kvällen och precis när [kanske inte precis men..] klockan slog tolv så hörde jag ett par kastruller falla ner på övervåningen!! AAAH!! :angry:

[fast sen fick jag reda på att det bara var katten men iallafall..!! :D

För du trodde att alla monster från DOOM 3 skulle förflyttas till din övervåning? :P

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...