Jump to content

Curly

Medlem
 • Inlägg

  4 812
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  5

Curly prisades 7 juni 2013

Curly hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

175 Förtroendeingivande

Om Curly

 • Födelsedag 1989-10-07

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Uppsala
 • Intressen
  Massa saker

Profilbesökare

6 909 profilvisningar
 1. Curly

  Tråden om pengar

  Det är jag som ska betala 100 papp Fast jag kommer få uppskov. Det är vinstskatt för försäljning av bostad. Lär få tillbaka 20 000 i slutändan. Det var bara väldigt jobbigt för nerverna att se den där siffran!
 2. Curly

  Tråden om pengar

  Preliminärt belopp att betala tillbaka: 101 825 kr. Känns bra det här.
 3. Curly

  Vad tycker du om Stockholm?

  Stockholm tycker jag om. Skulle dock inte tycka om det så mycket om jag inte bodde så centralt som jag gör, då är det bara besvärligt. Systembolaget är förlegat och jobbigt.
 4. Jag stekte HDMI-uttagen på min förra tv när jag kopplade in kabeln när datorn var påslagen. Tydligen ganska mycket spänning i kablarna och vissa tv-apparater är ganska känsliga. Därför är det intressant att veta om något annat fungerar, som Gof skriver.
 5. Curly

  Screenshots!

  Har inte blivit så överdrivet mycket speltid, men nya Sim City-kopian Cities Skyline är en fullträff. Postar några screens från min andra stad. Ett litet samhälle uppe på bergen Med helt okej utsikt utöver staden Är man lågutbildad cim (sim) kan man jobba inom skogsbruk Annars jobbar många i kontorsdistrikten
 6. Curly

  Klippt! Hår och frisyrer!

  Nu när man flyttat är det dags att hitta en ny frisör. Någon som har tips på en schysst frisör i Stockholm? Innanför tullarna lämpligen
 7. Curly

  Router

  Har en två år gammal Netgear-router som jag efter flytt inte längre har behov av. Kan kolla modellnamn och specifikationerna senare idag om intresse finns. Bör vara 1000 Mbit/s, men ska kolla. Kan mötas upp varsom i Stockholm. Edit: Nevermind, uppmätt throughput är endast omkring 250 Mbit/s. Netgear WNR3500 är modellnamnet i alla fall.
 8. Curly

  Tråden om pengar

  Avmattning i bemärkelsen att prisökningarna inte fortsätter i samma takt. Att priserna skulle gå ner ser jag som osannolikt i Stockholm. Stora områden innanför tullarna är färdigbyggda och i resterande områden bygger man inte tillräckligt. Amorteringskrav och höjda räntor kan också leda till ännu färre objekt på marknaden eftersom folk vill sitta kvar på mer förmånliga lån. Slå till nu, priserna lär inte sjunka.
 9. Curly

  Tråden om pengar

  Hostade upp drygt 85 000 kr/kvm centralt på Kungsholmen nyligen. Flyttar på onsdag. Kommer sitta fint sen när räntan stiger. Avgiften är som tur är i princip noll pga. löjligt god ekonomi i föreningen. Vi var på flera visningar där budgivningen slutligen översteg 100 000 kr/kvm. Det var de knappast värda, ingenting spektakulärt alls. Men antalet objekt har varit väldigt få, det kombinerat med extremt låg ränta har bäddat för lånefest. Avmattning är nog att vänta med nya amorteringskrav och stigande räntor.
 10. Curly

  Battlefield 4

  Jag spelar, skaffade ganska nyligen spelet. Sökte till och med sällskap på förra sidan i tråden.
 11. Curly

  Battlefield 4

  Köpte själv BF4 häromdagen efter ha testat "demot", har också spelat en hel del BF3. Det är 14 timmar kvar på Origins cyber monday-rea, BF4 Premium Edition kostar 299 istället för 499. Skynda fynda! Edit med anledning av ny post medan jag skrev: Premium är inte en prenumeration. --- Vill gärna spela med någon eller några med Skype, TS eller nåt. Känner mig helt värdelös i spelet nu innan jag låst upp något och inte har någon att samarbeta med.
 12. Curly

  First Person Shooter-läge bekräftat!

  Hej Rockstar, Jag har nu sett videon från IGN. Jag förlåter er för den långa väntan på PC-versionen. Hälsningar, Curly
 13. Curly

  Att trivas på jobbet

  Det är väl inte alla som håller koll på vad jag gör om dagarna med tanke på hur sällan jag skriver här. I alla fall så har jag arbetat med offentlig upphandling efter examen för 2½ år sedan. Under lång tid har jag haft det väldigt gott med en bra chef och mycket trevliga kollegor. Motivationen har haft sina toppar och dalar, men jag har ändå levererat i en omfattning som mina överordnade varit mycket nöjda med. I år har jag dock blivit ganska bitter över min arbetssituation. Från att ha haft ett tydligt ledarskap och bekväm tillvaro har vi gått in i något helt annat efter en omorganisation. Min chef, som jag uppskattade väldigt mycket, bytte tjänst innan omorganisationen slutfördes och vi har nu hamnat i ett ekorrhjul utan styrning och ledning. Precis det vi visste skulle hända eftersom vi visste redan innan hur våra nya kollegor arbetade. Några saker lades ovanpå varandra, en rekrytering blev totalt misslyckad och jag blev mer och mer insyltad i frågor jag inte kunde bry mig mindre om. Vissa kollegors ointresse, inkompetens och förmåga att tjafsa om skitsaker gjorde mig ännu mer osugen. Ju längre tiden gick kunde jag tydligare se de enorma bristerna i hela organisationen. Bitter, som sagt. Det hela hade en ljusning i slutet av tunneln och det var att jag kunde få bredda min kompetens och jobba med några nya områden. Så blev det inte. Istället skulle jag fortsätta jobba med det jag har sysslat med sedan jag började. Spännande... Ovanpå det lades ytterligare en, mycket mer omfattande, omorganisering och otydliga budskap om det mesta. Dessutom så började min favoritkollega prata om att söka nytt. Under sommaren fick jag till slut nog. Jag ringde en god vän till mig som jag pluggade med och sa att det var dags att röra på sig. En dryg månad senare skrev jag under för den nya arbetsgivaren där jag kommer få jobba med nämnda vän. Kunde med viss lättnad säga upp mig och kan börja på det nya stället efter årsskiftet. Jag går över till en helt annan typ av organisation och får jobba med ny inriktning och delvis nytt arbetssätt. Dessutom får jag mycket högre lön. Allt kommer inte vara perfekt där heller, det är det aldrig, men av det lilla jag har sett så kommer det bli en klar förbättring. Så, hur man trivs på jobbet? Sköna kollegor värderas högt av mig, men de kan inte väga upp tråkiga arbetsuppgifter och ogenomtänkta förändringar i det långa loppet. Det här inlägget osar mycket mer bitterhet än vad jag egentligen har inom mig. Idag var dock en sån där dag när alla brister jag tagit upp i inlägget gestaltade sig på alla möjliga sätt inom loppet av tre timmar.
 14. Curly

  Köp och sälj

  Jo, Kungsporten. Jobbar där.
×
×
 • Create New...