Jump to content

Panimala

Medlem
 • Inlägg

  4 865
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

11 Har potential

Kontaktinformation

 • Skype
  Panimala@hotmail.com
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  erv ma livin
 • Intressen
  Chockblöjor, tulpanplättar, stödsås, laseraktivister, skedbilar, ölbollar, frisörankor, rävlakan, björnkorv, volymtarmar, låtsastjuvar, ruben med tuben, lavabögar, japanbajs, hästglass, kvistar & bär, ansiktskräm, ninjalaxar, skämtartiklar, fantombollar, getingpoliser, smörgåsbord, köttbåtar, godisnät, kreditkort, frimärken, långa skogspromenader, skogsavverkning, koldioxidutsläpp, skogrädde, åskchoklad, morötter, skidhinkar, ylletyger av finaste sort samt kinesiska muren.

Profilbesökare

6 362 profilvisningar
 1. Panimala

  Är du politiskt aktiv?

  Som många andra säger är jag inte politiskt aktiv men intresserad. Jag har väldigt bra koll på vad som händer i världen och jag försvarar starkt mina åsikter, vilka jag dock inte skulle kunna placera på ett svenskt parti idag.
 2. Panimala

  Klädskåpet!

  Så, finns det några vettiga mellandagsreor online?
 3. Panimala

  DotA

  Väldigt användbart, äntligen ligger wards och flying courier på alla mina supportval.
 4. http://img573.imageshack.us/img573/4404/1320447610959.jpg http://img546.imageshack.us/img546/2007/1320448227779.jpg Ptja, vad ska man säga? Jag tror de kan vara äkta, mycket väl. Kartorna är I L.A. Noir-stil och det känns rimligt att kartan till GTA V i det här tidiga stadiet är målat i samma stil. Kartan ger iallafall mig ett väldigt mäktigt intryck och det ser ut att bli mycket större än IV! Men Rockstar sa samtidigt (eller hintade) att spelet endast skulle utspela sig I och omkring Los Santos, så är Las Venturas kanske DLC? EDIT: Bild på GTA: San Andreas karta (med polisstjärnor utplacerade ):
 5. Hej då GiZmo. Tråden finns i Gtasajten - Allmänt.

 6. Panimala

  Deus Ex: Human Revolution

  Spelade i knappt sex timmar i sträck när spelet låstes upp på Steam i natt. Älskar stealth.
 7. Panimala

  Battlefield 3

  Battlefield 3 PC: Gtasajtennamn + nickname i Origin. Wu Zi Mu = Ylex SilentViper = Gurkan02 Explosive Kobbe Adrian G = Creepycruel Sniper Mark Felshoe = The Lix MrNoNja = Nonanin Panimala Battlefield 3 PS3: Gtasajtennamn + PSN-nick. Karatemorfar - ChristianMattson RavenE - RavvenE Comfy - Comfaj Battlefield 3 Xbox 360: Gtasajtennamn + Xbox gamertag. Sniper Simonracer = Sgt Elochai Ser fram emot en väldigt GTAsajten-ig friendlist.
 8. Panimala

  Battlefield 3

  Körd nyss typ världens längsta runda med creepycruel (adrian g), scoreboardet blev något av en bragd. :erv http://piclair.com/data/s1tv2.jpg http://img849.imageshack.us/img849/2710/unled5ns.jpg http://img717.imageshack.us/img717/1077/unled3xw.jpg http://img845.imageshack.us/img845/834/unledfsr.jpg http://img19.imageshack.us/img19/1763/unled2ff.jpg http://img19.imageshack.us/img19/2153/unled4ek.jpg
 9. Panimala

  GTA IV Screenshots

  Bjuder på ett omodifierat screenshot.:erv http://piclair.com/data/gfwg6.jpg
 10. Panimala

  Battlefield 3

  La till dig, kanske vi kan spela sen när statsen resetats 21:00.
 11. Panimala

  Battlefield 3

  Har inget minne av någon knivning. Bjuder på ett till, nerscalad screenshot. Man får ribbons nu istället för badges. http://piclair.com/data/v0i6w.jpg
 12. Panimala

  Battlefield 3

  När jag och adrian g kom i samma lag begav jag mig för att hitta honom för att få ett screenshot. Tragiskt nog dog jag bara hela tiden i jakten på honom, och det enda killet jag fick på rundan var en snubbe som jagade honom. Halvblurrigt screenshot: http://piclair.com/data/glpc2.jpg
 13. Panimala

  Nederländerna säger nej till mångkultur

  Jag förstod frågan, men man kan inte vända på steken så som du gjorde med dina exempel. En svensk sitter inte på normer från en religiös bok (tänk många muslimer I Sverige, som pga sin tro får svårare att integrera sig i landet). Sekulariserade svenskar är helt enkelt mer flexibla på att anpassa sig.
 14. Panimala

  Hatbrott och hederrselaterat våld...

  Frågan ÄR ämnet. Och när frågan är formulerad på ett sätt som är svårt att ta åt sig av blir det så här. Om jag ställer frågan: Om man skjuter någon eller urinerar på någon, borde det ge högre straff? Det är helt enkelt två helt olika brott och man(många) har troligtvis olika uppfattningar i de två brotten och vilka straff de ska ha. Därför är det måttligt (MYCKET) svårt att få ett vettigt svar på frågan.
 15. Panimala

  Nederländerna säger nej till mångkultur

  Jag ser flera exempel så som "Tänk om DU skulle behöva fly till ett arabland". Grejen är den att folk inte flyr till Sverige för att det är första bästa landet att fly till. Sverige har en helt otrolig vänlighet mot flyktingar både socialt (politiskt) och ekonomiskt med bidragsgivning. Föräldraförsäkring och annat får nykomna invandrare precis lika mycket som infödda svenskar. Flyktingar har alltså ingen anledning att försöka ta sig till grannländerna i mellanöstern när Sverige i Europa erbjuder ett sånt här välkommnande. En svensk i ett krigsdrabbat Sverige ( ) skulle å andra sidan aldrig vilja röra sig mot mellanöstern för att fly. Först skulle man kryssa av alla grannländer, sedan hela Europa och sedan säkerligen hela väst med USA. Det sociala skyddsnätet är helt enkelt mycket bättre här än i andra delar av världen. Du har en väldigt positiv men tyvärr enligt mig naiv framtidsbild. Precis som med människoraser finns det hundraser. Hundraser finns det många olika utav, och man har inte gjort någonting för att blanda alla dessa till en hundras. Varför? Jo, för att människor vill ha hundar med olika utseenden. Olika färg eller päls, mankhöjd eller vad som helst. Detta går naturligtvis INTE att applicera på människoraser, vi lever ju för fan i 2000-talet, men det jag vill få fram är att våra olika folkslag ger oss människor identitet. Våra folkslag (eller raser) är mer än pigmentet på vår hud och binder oss till vår kultur på ett sätt. En annan sak du tar upp om I-länder... I-länder betyder absolut INTE länder som har samma kultur. Du menar att om det bara hade funnits industrialiserade länder så hade alla vandrat över gränserna för att bli kära i varandra och bilda ett enda folkslag. Tanken är ju god, och skulle såklart utrota alla etniska fördomar och rasism. Men här spelar de olika ländernas kultur en för stor roll för att det ska vara realistiskt. Jag förstår ärligt talat inte resonemanget med att bara för att exempelvis hela Afrika skulle vara industrialiserat så skulle det bidra till din tanke om ett liknande folkslag. (Nästan) hela Asien är idag industrialiserat, men det betyder Inte att vi ser många kineser i Sverige idag, förutom de som tvingas åka hit för att plocka bär och andra lågavlönade jobb för att klara sig och kunna ta sig hem igen med pengar åt sin familj.
×
×
 • Create New...