Jump to content

150 uppdrag = lite?


mankan
 Share

Recommended Posts

  • Inlägg 72
  • Ålder
  • Senaste inlägg

Toppbidragare

Att det skulle finnas över 200 uppdrag i GTA är bara ett falskt rykte och det står alltså fel på GTAsajten. Det finns 90 uppdrag och 70 Kill frenzies sammanlagt på de 6 banorna och även om man räknar Kill frenzies som uppdrag blir det bara 160, långt ifrån 200 alltså.

Här finns en sammanställning över hur många uppdrag och kill frenzies varje bana innehåller (städer och banor).

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

I Vice City är det bara 120 uppdrag. Dom i San Andreas lär också vara mycket längre! Men i San Andreas är det nog väldigt mycket roligare att leka också, så man kommer nog inte äns sakna uppdragen så mycket när man istället kan göra inbrott och köra alla roliga side missions! :( På tal om sidemissions. Vet någon om det kommer några nya såna som t.ex: Pizzabud och Taxi chaffis. :blink:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

haha va fan e d me daj? va bryr du daj om att JAG använder 3 !!! för?!!!

G*t*a*l*f*!!!!

"Skriv ordentligt! Medlemmar som skriver taskigt blir avstängda! Korrekturläs alltid dina inlägg innan du postar (den finns en fin knapp som heter Preview Post)!"

Get a life? Ursäkta men, hur gammal är du?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

I Vice City är det bara 120 uppdrag. Dom i San Andreas lär också vara mycket längre! Men i San Andreas är det nog väldigt mycket roligare att leka också, så man kommer nog inte äns sakna uppdragen så mycket när man istället kan göra inbrott och köra alla roliga side missions!  :(  På tal om sidemissions. Vet någon om det kommer några nya såna som t.ex: Pizzabud och Taxi chaffis.  :blink:

88 uppdrag var det, varken mer eller mindre.

Edit: Post nummer 4444! :P

Redigerad av Arvid
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...