Jump to content

Arvid

Medlem
 • Inlägg

  5 997
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  18

Arvid prisades 4 september

Arvid hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

65 Lovande!

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

9 359 profilvisningar
 1. Jag är också en skeptiker i sådana här avseenden och väntade till mitten av augusti med att ta min första dos. Jag ville dels invänta eventuella biverkningar hos den stora massan som vaccinerat sig redan men hade också en förhoppning om att spridningen skulle avta och att vaccinering inte längre skulle behövas. Jag gillar inte heller grejen med statlig kontroll och indirekt tvång genom coronapass. Det som slutligen fick mig att ta en spruta var kombinationen av att jag ser en allt större risk att bli sjuk eftersom pandemin aldrig tycks ta slut, att en jag känner blev så sjuk att hon fick
 2. Ny låt som jag har jobbat med i ca ett år när jag haft lust och tid över. Jag lyssnade mycket på eurodance när jag började med låten förra våren och ville göra något med det soundet. Resultatet blev en kombination av eurodance/trance, metal och hardstyle med en touch av 80-talet.
 3. 😄 Jag letade upp Datorhjälptråden nu av ren nyfikenhet och såg att det gått 14 år sedan den låstes. Tiden flyger verkligen! Angående högerklicksknappen har jag för mig att den kunde användas förr (även idag?) för att kringgå högerklicksskydd på hemsidor (tex om man ville spara bilder), annars är det en knapp som jag knappt tänker på finns.
 4. Framför allt upplever jag problemet i det Lotus Notes-baserade program som vi använder på jobbet, men där har jag upptäckt nu att det går att högerklicka och välja oformaterad text vid inklistring.
 5. Bra info, tack! Bästa hade varit en inställning som gäller alla program i Windows men misstänker att det inte finns.
 6. Grymt. Tack! I ett annat program där Ctrl T inte fungerade hittade jag funktionen genom högerklicks-menyn vid inklistring.
 7. Hur kopierar man text i Windows utan att typsnittet följer med när man klistrar in texten någon annanstans? Jag har irriterat mig på detta så länge jag kan minnas, har aldrig haft någon praktisk nytta av funktionen utan vill helst bara stänga av den helt. Nu löser jag det genom att klistra in texten i Anteckningar och sedan kopiera den igen men vore enklare att bara stänga av den om det går.
 8. Fina siffror och glädjande att det finns folk som håller igång trots pandemin. Själv har jag inte tränat på flera månader då jag inte vill ta risker genom att besöka gymmet. Det märks både på vågen tyvärr och på välbefinnandet. Jag har en timme i veckan som jag kan träna på betald arbetstid så borde helt klart sätta igång igen. Jag känner igen det där om rädsla för att lägga på sig fett vid styrketräning (jag får så vansinnigt stor aptit av träningen) och tänker därför inledningsvis fokusera på fettförbränning.
 9. Tack. 1980-talet och då i synnerhet new wave är min främsta inspiration. Fin och personlig låt som många säkert känner igen sig i. Den tar upp dystra saker som brusten kärlek, missbruk och att känna sig nedtryckt av andra men inger ändå hopp och motivation att inte ge upp. Snyggt beat också. Jag gillart.
 10. Det var en ambitiös guide. Jag ska testa idag om jag kan få igång spelet på Windows 10. Edit: mitt gamla köpta GTA på skiva fungerade helt OK att installera och spela i Windows 10 32-bit. Jag försöker nu att få igång 3DFX genom DOSbox SVN daum (nerladdat tillsammans med DLL-filer från den här sidan) men spelet går inte att växla till helskärmsläge. Edit 2: nu fungerade det i helskärmsläge genom att jag öppnade glide.ini (i samma folder som DOSbox) och ändrade värdet på "Resolution" från 0.0 till 2.0.
 11. Grymt! Ditt inhopp var originellt och oväntat. Kul att se för övrigt att det fortfarande görs synthig metalcore, jag lyssnade mycket på genren för ett 10-tal år sedan och trodde den hade dött ut. Jag tror inte jag har postat något i denna tråden tidigare men jag gör själv lite instrumental musik hemma vid datorn. Min inriktning är mot synth blandat med gitarrer men också helt elektronisk musik. Här är några låtar som jag har släppt de senaste åren: Och så en utan gitarrer...
 12. Hela affärsidén med facebook beskrivs ganska bra i memen nedan. GTAsajten å andra sidan är fri från bigtech, har ingen politisk agenda och inga kommersiella intressen. Jag har flera gånger återvänt hit efter längre uppehåll, för att det är en plats som känns trygg och som jag har en historia med.
 13. Intressant tråd. Jag själv surfar nästan aldrig på en dator längre om jag inte behöver kolla upp något på nätet när jag jobbar. På fritiden använder jag dator enbart för musikproduktion och för att skriva längre texter, dvs sådant som kräver en fullstor skärm, mus och tangentbord. Annars sker mitt privata surfande uteslutande på telefonen pga dess snabbhet och mobilitet. Jag kommunicerar med mina vänner över olika appar i telefonen och då är det smidigt att surfa på samma enhet för att enkelt kunna dela och ta del av länkar. Avkoppling för mig är att ligga i soffan och slösurfa på telefonen, e
 14. Håller med dig men är det ens någon som hänger så mycket på Facebook nuförtiden? Jag intalar mig att det inte är lika hett längre att skryta om sitt liv och jaga likes på Facebook, men det kan också vara något jag har vuxit ifrån bara. Nåja, Facebook är ju också alla grupper som kan vara intressanta att läsa/posta i.
 15. I ett försök att få lite liv i det här forumet lägger jag upp min gamla GTA(1)-bana Lonely Island som jag gjorde en stor uppdatering av 2015. Ni som var med i forumets barndom minns kanske när jag släppte den första gången sommaren 2003. Efter uppdateringen finns det poliser, ambulanser och brandförsvar (något som helt saknades i versionen från 2003). Jag har förbättrat dialogen, fixat buggar i koden till uppdragen och gjort om delar av banan. En annan nyhet är en "klädaffär" där spelaren kan byta kläder under spelets gång. Den hittas inne i köpcentret nära sjukhuset på första ön.
×
×
 • Create New...