Jump to content

samminen

Medlem
 • Inlägg

  203
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om samminen

 • Födelsedag 1992-03-26

Profilbesökare

1 556 profilvisningar
 1. samminen

  ~Musiken i GTA IV~

  Frank Zappa måste lätt vara med! Hans härliga satir passar GTA som handen i handsken. Jag älskar Pink Floyd men tyvärr känns inte dem särskilt mycket GTA.. Kanske "Money" eller, som tidigare nämnt, "Another brick pt II" men det är lite förutsägbart och tråkigt. Pink för mig är typ "Echoes" eller "Astronomy Domine" och dem låtarna är inte GTA för fem öre. Kanske en radiokanal med Vit makt-musik kunde få vara med? Det passar ju ganska bra om man ska göra lite drive-by's i Harlem och Bronx. Och Tom Waits! http://www.youtube.com/watch?v=SZYYwfR2xuc
 2. samminen

  GTA IV: FAKE BILDER.

  Hahaha! Och så dog den tråden! Klockrent.
 3. samminen

  Grand Theft Auto IV

  Undrar om Rockstar kommer ha med mycket blinkningar till graffitikultur (mer än att man ser vanligt klotter på gatan) och dess historia eftersom det var i New York som den moderna graffitin föddes. Tänk om det finns typ "Taki 183"-tags och "Seen"-målningar, vilket för mig inte känns helt otroligt med tanke på att de på Rockstar (mest bröderna Houser kanske) verkar vara lite som Quentin Tarantino, att man hyllar sånt man tycker om och kanske använder de saker man själv gillar i egna projekt och sådär.
 4. Gaahhh! Vill ha det där spelet!!!!
 5. samminen

  ~Musiken i GTA IV~

  Vette fan om jag tycker att In Flames och Meshugga känns särskilt GTA. Mer typ, Postal i sådana fall.
 6. samminen

  ~Musiken i GTA IV~

  NAS! WU-TANG CLAN! JAY-Z! GRANDMASTER FLASH & THE FURIOUS FIVE! BEASTIE BOYS! KRS-ONE! DE LA SOUL! MASTA ACE! GANG STARR!
 7. samminen

  Vapen i gta 4

  Den är söt som socker.
 8. samminen

  ~Musiken i GTA IV~

  Hoppas mycket på funk/r&b/soul. Typ Sly & The Family Stone. Men bra hip-hop, typ Nas, Wu-Tang Clan som är från New York måste ju vara med. Lyssna på "Halftime" med Nas. Hoppas dem har med jazz också, med tanke på att jazz blev skitstort i New York från 40-talet och framåt. Även en skön kanal med bil-åkar-rock, typ Tom Petty & The Heartbreakers.
 9. samminen

  GTA IV - Bilarna

  Nice nice.. undrar vilka bilar man får återse. Hoppas mycket på Perennial och Manana
 10. samminen

  Official PlayStation Magazine UK

  Mmm, saknade också lite ingamebiler. Typ skottlossning med polisen, eller springa på 5th Avenue eller nått annat trevligt.
 11. samminen

  Vapen i gta 4

  Fler olika handeldvapen, minst tio stycken, varav en kortpipig revolver. Tycker också att man borde kunna ha två olika pistoler i händerna, som i True Crime LA. Annars vill jag också se en G3A3 i spelet.
 12. samminen

  Nationella provet engelska (åk 1)

  moha.. gjorde provet för ett halvår sen och fick MVG. FUCK Y'ALL
 13. Min kompis drog igång en liknande tråd på Whoa, och frågan är ganska enkel, vad är godast kebab eller falafel? Jag själv föredrar falafel.
 14. samminen

  Fråga Andrew Reiner om GTA IV

  mm upptäckte det sen
 15. samminen

  Fråga Andrew Reiner om GTA IV

  are there any G3A3's in the game?
×
×
 • Create New...