Jump to content

Viggolina

Medlem
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

  • Senaste online

Om Viggolina

  • Födelsedag 1992-04-28

Profilinformation

  • Kön
    Man

Profilbesökare

Detta block är inaktiverat och visas inte för andra användare.

Viggolina's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Skrivduglig
  • Feedback ninja Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Anseendepoäng

  1. Well damn son. Att dom har microtransactions är väll en grej. Har ju typ blivit standard idag, men det här är fan tragiskt.
  2. musköten var rätt så nice. Kan vara kul att använda den då och då. Raketgeväret är rätt så jävla kasst. Den drar inte mycket och fyrverkeriet då raketen exploderar är patetiskt. Liberatorn är rätt så kul att köra runt med. Nice att det är pegasus så den inte tar upp plats i garaget, dåligt att man inte kan styla om den but you can't have everything I guess. Motorcykeln var rena rama bullshit. Ser ut som en bagger. Men sen så kommer vi till husen. Dom där jävla husen. Har personligen sett fram emot att kunna äga hus i gtao sen jag började spela och nu när det väl kommer så är det två enorma problem. 1. Man kan fortfarande bara äga 2 bostäder. 2. max garaget är 6 bilar, så om man vill ha ett hus så måste man sälja 4 bilar. Hade fan älskat att ha ett hus i paleto bay och sandy shores men nä. Blir inget då jag känner att jag inte vill göra mig av med minst 4 st bilar.
  3. lol Självklart så har shark carden med nerfen att göra, dom tjänar pengar på dom. Det skulle väll vara det korta svaret. Om man bygger ut lite så kan det också vara att det ska ta längre tid att få pengar så att folk spelare längre, så att då väl betal dlc kommer så är spelet fortfarande fräscht i folks minnen så fler kommer att köpa det. När det gäller garagen så kommer vi nog se en ökning i antalet properties man kan äga i framtiden. Heists kanske? "you need a hideout! you can now own 3 properties!" eller liknande. Dock så tror jag inte att vi kommer se "you can now own as many properties as you want!" p.g.a. "moroten". För att få folk att spela längre så gäller det att dom alltid har något att locka med, i detta fall bilar. Folk vill ha bilar men har inte tillräckligt med garage så dom sparar -> dom spelar mer. Sen så gör dom så att man kan äga ett till hus. Då kostar huset, samt så kommer man ju vilja skaffa pengar för att fylla upp det garaget -> mer spelande + shark cards. Om dom bara gav oss möjligheten att köpa hur många properties som möjligt så skulle det vara många som tröttnat efter att ha fyllt alla sina garage med alla bilar. ursäkta weird stavning / meningsbyggnad, är väldigt sjuk och har lite svårt att koncentrera mig.
  4. Några "basic" foton. Har bara doppat tårna i hela foto grejen och letar inte direkt efter grejer att fotografera. Älskar dock solnedgångarna i spelet.
  5. försöker hitta någon bild eller video som kan summera min reaktion till detta men det går fan inte.
  6. Viggolina

    EU-val 2014

    Ska bli intressant att se hur många röster dom får och förhoppningsvis se hur pass få röster SD får. Själv så blev det vänstern för mig. Håller inte riktigt med 100% med deras politik men för mig så är det "the lesser of two evils" så att säga. Sidenote också: är det bara jag som tycker att vissa frågor på svt kompassen är rätt så korkade? T.ex. förslaget om att bötfälla företag som inte har typ 60-40 män kvinnor. Visst, jämställdhet för alla men borde det inte vara rätt person för jobbet istället för att fokusera på kön? Om det det blir 99% kvinnor i arbetets kraften så visst, då är kvinnor bättre på det arbete än männen men det känns som att det förslaget går igenom så kommer det att bli helt fucked.
×
×
  • Create New...