Jump to content

Stor uppdatering ger poker och fritt PS4-spelande


Henkibojj
 Share

Recommended Posts

d0057a55c5b257a4be962e49a7bb811460fec3f9

https://www.rockstargames.com/newswire/article/60954/Red-Dead-Online-World-Updates-New-Missions-Poker-and-The-Road-Ahead

En uppdatering av RDO ger oss flera förbättringar av det kritiserade onlineläget. Jag själv har inte haft PS+ sedan innan spelet släpptes så jag har aldrig satt mig in i läget över huvud taget, men det kommer jag nog ändra på nu när spelet inte kräver PS+ fram till den 27e maj.

I uppdateringen får vi ta del av bland annat poker, förbättrade freeroamlägen och en förbättring av passive mode-läget som många efterfrågat.

De avslöjar också att vi i sommar kommer att få ett mer rollspelsbaserat spelande genom tre specialiseringar: Bounty Hunter, Trader och Collector. Vardera specialisering kommer ha sina förutsättningar, krav och bonusutdelningar beroende på hur man väljer att spela. Läs mer i artikeln i länken ovan!

0d362109b3c8acf2672921361c6843b125939e79

Har ni spelat RDO något särskilt än? Vad tycker ni? Har spelet förbättrats med uppdateringarna som kommit förr, och gör denna uppdatering någon större skillnad i ert tycke?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 1 year later...
02/11/2021 at 15:32, OverDavidDD skrev:

Uppdateringen med poker har blivit en av de viktigaste, så många passioner mellan spelarna började, någon började tjäna, någon att förlora

Passioner? Tjäna? Förlora? Utveckla gärna?

EDIT: Okej, fult trick. Skriva goja och sedan redigera det manuellt flera månader efteråt med spamlänkar. Har gjorts på flera ställen dessutom, så det är ju ingen bot denna gång. Tack (not really) och adjö.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...