Jump to content

Dragon Age Keep


Crusader
 Share

Recommended Posts

Är ni, som resten av de som spelat Dragon Age, oroliga för hur sparningarna ska föras över till nästa spel nu när det kommer till nästa generation konsoller?

Har du de första spelen på XBox 360 men vill köpa ett PS4 istället för ett XBox One, eller kanske inget av det utan vill spela på PC istället? Är du orolig för buggar som gör att dina beslut sparas fel till nästa spel? Ångrar du ett beslut du gjorde i Dragon Age 1 men vill inte spela om hela spelet, +Awakening, +DA2 och alla DLCer? Irriterad över den där buggiga men viktiga questen du inte kunde klara?

Ingen fara. Bioware har lösningen! Dragon Age Keep heter ett gratis program/spel som låter dig gå igenom alla beslut från de första spelet och välja dem alla så det blir rätt. Keep kommer även ha ett logikprogram som gör att inga beslut du gör går imot varandra så att inga nya byggar skapas. En ny sparfil sparas sedan som du kan använda när du startar Dragon Age 3 och plötsligt har du en perfekt sparfil.

Du kan skapa ditt perfekta spel! Du kan ändra på saker! Du kan upptäcka dolda vägar du inte visste fanns i de förra spelen.

Men varför skapar de Dragon Age Keep? Jo, XBox One kommer inte låta en överföra sparningar från XBox 360 till den nya konsollen och om de ändå ändrar sig sedan så kommer det troligen skapa problem, så Bioware ville skapa en lösning som inte bara löser det här problemet, och alla framtida problem, utan även ger fans en chans att rätta gammla fel.

Nu kan Velanna ha avslutat sin quest och överlevt utan att du måste ta med henne till sista bossen, nu kan Nathaniel Howe överleva buggen som dödar honom om han inte är med i slutstriden så att du kan träffa honom i Dragon Age II, nu kan du välja att tacka nej till The Dark Ritual men ändå få en ordentlig spelsparning för spelen!

Det här gäller inte bara DA3 utan tanken är att med Dragon Age Keep kommer vi kunna fixa sparningar till de andra framtida spelen med hjälp av Cloud (servern via internet där man kan ladda upp sparfiler mm.) så att vi aldrig mer behöver irriteras med en felaktig sparfil eller buggiga sparfilsöverförningar

De ska försöka ordna så att man kan föra över den gammla sparningen om man vill men ännu vet de inte om det går!

Ni kan läsa mer här! Och anmäla er till Betan kan ni göra här! (Varning för "Varför ska vi välja just dig" fråga)

Dragon Age Keep Betan kommer släppas i början av nästa år och själva programet/spelet kommer att släppas några månader innan Dragon Age 3 så att vi hinner fixa våra sparningar! :)

Ja, jag gör parodi på mig själv med att låta som en försäljare.

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...