Jump to content

Jerry Kapowitz


VickeX
 Share

Recommended Posts

Jerry Kapowits var en liten sidokaraktär i GTA IV, en hemlös krigsveteran som igenom spelet hade små framträdanden i diverse cutscenes och genom Liberty City's nyheter (på internet och radio).

I slutet av episoden "The Ballad Of Gay Tony" syns den hemlöse Jerry i spelets sista cutscene. Han hittar i en hög sopor i Meadows Park en liten påse diamanter och igenom spelets nyheter får vi veta att han planerar att flytta till Vice City.

En medlem på GTAForums uppmärksammade att den hemlöse mannen i GTA V-trailern har stora likheter med Jerry Kapovits.

Kapowitz i GTA V?

Jerry1.png

Kapowitz i GTA IV: The Ballad Of Gay Tony:

Jerry3.pngJerry2.png

Skylten i trailern har samma text som denna populära bild:

jerrysign.png

Så, stämmer detta? Om det gör det och Jerry Kapowitz är i GTA V, betyder det att spelen utspelar sig i samma universum? Finns det då en chans att vi kan få se andra återkommande karaktärer som kanske t.ex Niko Bellic och/eller Patrick McReary?

Kommer någon ihåg den här flygplansbiljetten som fanns i en bakgrund till R* Games Social Club strax efter GTA IV släpptes?

niko-bellic-san-andreas-flight-ticket-gta5_1223403_4.png

Vad tycker ni? Ser ni några likheter? Tror ni på möjligheten att vi får se några gamla karaktärer eller är detta bara ett kul easter egg R* slängt in i trailern?

Mina personliga åsikter:

Mannen ser ganska lik ut. Det är inte en extremt slående likhet, men visst finns den där. Ingen är säker på vilken tid spelet utspelar sig i, så kanske är det möjligt att det utspelar sig några år efter GTA IV, och Jerry har spenderat alla sina cash, tagit sig från Liberty City (och/eller Vice City) till Los Santos och blivit hemlös igen? Han ser lite knubbigare ut i GTA V-bilden, kan det vara eftersom att han levt livet och spenderat mycket pengar på lyxig mat?

Who knows?!

Måste också påpeka att hans jacka är lik en jacka Niko kan köpa i GTA IV i den första klädbutiken man får tillgång till.

1208930171031.jpg

Jag hoppas på att detta stämmer. Älskade Niko och Patrick som karaktärer i GTA IV och hoppas verkligen på att få se dom igen.

Läs mer om Jerry Kapowitz här!

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...