Jump to content

Hjälp har ett störande problem med vista


SilentViper
 Share

Recommended Posts

Ja har precis laggt in Windows Vista Home Premium och när ja ska öppna nån mapp eller utforskaren. Så får ja Utforskaren har stött på ett problem sen står det vänta på att Utforskaren startas om. Sen får ja samma sak hela. Sen vid problemrapporter och -lösningar så finns det en lösning där om mitt problem då kommer ja till Microsofts uppdaterings sida eller vad man kallar det för. Då får ja detta "Du måste vara inloggad som Administratör eller som en användare som är medlem i gruppen Administratörer om du vill installera uppdateringar från den här webbplatsen. Om du använder Windows XP kan du se efter om du är inloggad som Administratör i Användarkonton i Kontrollpanelen.

Obs! Om datorn är ansluten till ett nätverk måste även de principer som används på nätverket medge att du använder webbplatsen. Kontakta systemadministratören om du behöver hjälp med uppdateringar."

Och ja är inloggad som Datan Administratör. Och ja kan inte kolla det heller eftersom ja får problemet igen med utforskaren. Och ja kan inte läsa tydligt eftersom ja råka trycka på fel språk så ja fick tyska istället. Och vet inte hur ja ändrar tillbaks till Engelska. Hur fan fixar ja detta?

EDIT: Kan inte heller lägga in andra program för det står att ja måste vara inloggad som admin.

Redigerad av agent47
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Men min kompis kommer in på utforskaren ja har stratat om datan flera gånger. Får samma sak varje gång. Och ja behöver göra en sak i utforskaren sen det där med uppdateringen står ju också att ja måste vara inloggad som admin men ja är ju det.

Bild på hur det blir:

post-12619-1204050348_thumb.jpg

För ja kommer varken in på Den här datorn Kontrollpanelen etc.

Redigerad av agent47
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...