Jump to content

Nya Medlemmar


StellHell
 Share

Recommended Posts

Forumets Regler

§1 - Viktiga regler.

§1.1 - All uppmaning, hjälp eller förfrågan om "Warez" är absolut förbjudet på forumet!

§1.2 - Pornografiskt eller annat stötande innehåll får ej postas.

§1.3 - Hot och kränkningar är förbjudet.

§1.4 - Alla som är under 13 år gamla får inte lämna någon indata på forumet. Undantag för de som registrerade sig innan den 1:a februari 2004.

§1.5 - Spam är förbjudet. Till spam räknas bland annat inlägg som är helt onödiga, inlägg som bara postas för att förstöra eller inlägg som upprepas i masstal.

§1.6 - Respektera och följ administratörernas/moderatorernas beslut.

§2 - Ordningsregler.

§2.1 - Håll er till trådarnas ämnen. Om ni har något annat ni vill berätta eller fråga om så är det bara att skapa en ny tråd.

§2.2 - Avatarer bör inte innehålla "störigt" material och bör inte ta mer plats än 50 kb.

§2.3 - Signaturer bör inte innehålla "störigt" material och bör inte ta mer plats än totalt 100 kb. Dessutom bör inte bilder i signaturer totalt vara större än 500x200 pixlar.

Konsekvenser:

Om ni bryter mot någon av de ovanstående reglerna kommer vi att ge er en varning och eventuellt stänga av era posträttigheter eller hela kontot under en period, allt beroende på vad ni har gjort. Om det är något allvarligt kommer vi även att kontakta er internetleverantör och begära att ni får en varning hemskickad. Om ni bara har trotsat ordningsreglerna kommer ni troligtvis inte få någon varning men eventuellt ett meddelande av oss där vi ber er att rätta till det ni har gjort eller att ni bättrar er i framtiden. Vi ger oss även rätten att ge ut varningar som inte är grundade på reglerna här ovanför samt att när som helst ändra på reglerna.

Att tänka på:

Allt ni postar tillhör oss. Ni kan alltså inte begära copyright på det som ni har skrivit eller uploadat. Ni kan inte heller begära att vi ska ta bort alla er inlägg eller liknande, om ni inte har ett riktigt bra skäl då.

Vi kommer inte att ge ut någon av er information till 3:e part (läs vidare för undantag) men vi kan inte stå för svars för stulen data vid t.ex. en hackerattack. Målsman för personer under 18 år kan också begära att få tillgång till all information som ni har lämnat i forumet. De kan även stänga av era konton om de vill. Samma sak gäller för rättsväsendet och eventuella internetleverantörer om dom/vi finner att någon av er är misstänkt för brott mot lagen/regler. Era lösenord är dock hårt krypterade och går inte under några omständigheter att dekryptera.

****************************************************************************************************

**********************************************

Nybörjarguide

1) Jag vill skriva med fet, kursiv eller understruken text. Hur gör jag?

Det finns två sätt att göra det på. Eller det finns nog mer sätt men jag visar två.

Din mening är (jag är bäst) och du vill ha bäst i fet, kursiv, understruken text.

1. Du skriver jag är sen klickar du på B, I, U och skriver bäst sen så klickar du på B, I, U igen.. Har du flera alternativ ikryssade klickar du på Close all Tags.

2. Det andra alternativer är att du skriver ut hela jag är bäst sen så markerar du bäst och klickar helt enkelt bara på B, I , U och vipps så är det fet, kursiv, understruket.

Resultatet:

Jag är bäst

Koden:

Jag är [B]bäst[/B]
2) Nu är det så att folk ser inte att jag har fet stil så jag vill ändra teckensnitt, storlek och färg på texten. Hur gör jag? Det finns en massa olika kombinationer av teckensnitt, storlek och färg som man kan göra.. men eftersom jag är en lat person så kommer jag göra likadant som i förra exemplet.. Du skrev jag är bäst men nu ska vi fixa till så att bäst har teckensnittet arial, storlek Large och färgen blå. Börja med att skriva jag är bäst, sedan så markerar du bäst och klickar fram det teckensnitt du vill ha(arial i mitt fall). Vipps så kommer det att se ut så här.
Jag är [FONT=Arial][B]bäst[/B][/FONT]
Då vet du att du är på rätt väg. Nu ska vi fixa storleken och färgen med så när vi ändå är igång och bäst är markerat så fixar vi så att storleken blir large och färgen blå. Resultat:
Jag är bäst
Koden:
Jag är [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Arial][B]bäst[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
3) Jag är nu en 1337-H4XX0R på att redigera min text men det är nått muppat skit under dom andra knapparna. Vad är det för knappar? (http://) - Klicka på denna knapp om du vill göra en länk Ex. GTAsajtens forum (IMG) - Du har gjort en über snygg gubbe i paint och vill visa upp den. Detta förutsätter att du har uploadat den på nätet(Pixas Uppladdningssida) (@) - Du tycker du är snyggast i hela världen och vill att alla andra ska tycka lika dant. Du vill att alla ska skicka tonvis med kärleks mail till dig. Då är detta knappen för dig. Ett klick, skriv i din mail och vipps så kommer du få tonvis med LOVE! Ex. tonvis_med_love@bollibompa.se (Quote) - Du kollade på den där skitbra filmen med Nalle Puuh i helgen. Och som alla vet så säger ju Puuh Honing 5k ggr. Så då vill du ju vara cool nog och citera vad han sa. Ex.
Honing
(Code) - På din lediga fritid så är du en hemlig agent för antipiratbyrån och du lever på ettor och nollor. Du håller och på med en hemsida till din hamster. Men det går inte bra och du vill ha hjälp. Då är code vad du är ute efter. där skriver du vad som hellst och det blir inte redigerat. Ex.
<Hemsida till min hastejj><body> inte funka?! <SLUT>

(List) - Du har precis köpt godis men du vet inte vilket som är godast. Så du vill göra upp en lista på det. Ex.

  • Gelehallon
  • Sega gubbar
  • Dumle
  • Banankola
  • natuuuurgodis
  • äpple <_<

****************************************************************************************************

**********************************************

My Controls

Personal Profile

· Edit Profile info - Här ändrar du din Profil; såsom intressen, födelsedatum, MSN, ICQ m.m.

· Edit Signature - Här ändrar du din signatur

· Edit Avatar Settings - Här ändrar du din avatar

· Change Personal Photo - Här lägger du upp/ändrar din personliga bild(Den syns i din info)

Signaturer

Man kan ha tre olika sorters signaturer kan man säga. En bild, bara text, eller både bild och text.

Bara text går jag inte in på för det är bara att skriva det man vill och sen uppdatera signaturen. Glöm INTE att man inte får ha mer än 250tecken dock.

Bildsignaturer: Du har hittat en fin bild som du vill ha som signatur. Det första du kollar är om den är mindre än 200x500pixlar och inte väger in på mer än 100kb.

När du väl har kollat upp det så kopierar du URL:n till bilden och gör sen en %7Boption%7D-tag. Uppdatera och klart!

Du har gjort en egen signaturbild som du är jätte försjust i men du vet inte hur du ska få in den på din signaturplats.

Först så kollar du måtten och storleken. Efter det så måste du ladda upp bilden på internet. Det kan du göra lite varstans. Har du inte en egen hemsida eller inte vet något om FTP program så är Pixas Uppladdningsida ett väldigt bra ställe att ladda upp filer. Du gör ett konto där och sen laddar du upp din bild. Efter det så gör du lika dant som det stor på ovanstående sätt.

Avatarer

Avatarer kan egentligen vara hur stora som hellst i måtten för dom skalas ner till 64x64pixlar hur du än gör. Dom ska dock inte vara större än 50kb.

Det finns ett stort sortiment med redan inlagda avatarer på forumet som man kan använda med glädje. Det är ju alltid finare med något än inget alls eller hur.

Om du vill ha en bild du har hittat på internet skriver du bara in URL:n och uppdaterar. Om du har gjort en egen avatar så gör du som med signaturerna. Laddar upp dom på internet och sen skriver in URL:n och uppdaterar.

Personligt Foto

Ett personligt foto ska egentligen vara en bild på dig men är absolut inte obligatoriskt. Du kan ha en bild på vad som hellst där bara det inte är stötande eller kränkande. Det du kan göra där är att skriva in en URL till en bild på internet eller helt enkelt ladda upp en bild som du har på din dator och sen uppdatera. Vipps så var det klart.

© Stellan Pettersson a.k.a StellHell 2004

Redigerad av StellHell
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...