Jump to content
  • inlägg
    83
  • kommentar
    1
  • visningar
    2 294

Om denna blogg

A new romance

Blogginlägg

 

Min bästa vän

Det är dags för oss att ta paus. Vi har haft ett långt race tillsammans. Det gör vi om. Tills dess får du ha så trevligt med alla du träffar. Min bästa vän, alkoholen. NON BEVO PER DIMENTICARE MA PER STARE PIU' MALE!

dibel

dibel

 

Hanif Bali-långa elallergiker

Sista sången. Det är inte de som fick mig att sluta skriva. Det var jag. Jag och endast jag. Hanif Bali-långa elallergiker? Åk hem till solna. Böga där. Flata där. Vänta inte på mitt Incel-dåd. Det kommer aldrig. Min Kärlek är oändlig. Sträcker sig över Väst och Öst. I Evigheten. Mot er. Ni och er Satans avgrund. Njut av att ni är där. Så njuter jag av mitt här. Som överklass. Som övermänniska. Som öve

dibel

dibel

 

I wanna be ignored

Tänk vad underbart att inte ha denna tvångsmässiga tanke att skriva. Att bara leva Livet till fullo. Utan betydelselösa ord. Bara vara i Stunden. Bara vara med Henne. Med Henne i Stunden. Stundens Hetta. Det är inte en omöjlighet. Det är bara svårt. Det svåraste hittills i Livet. Världsrekord i Höjdhopp. En kokt groda hoppar högt till slut. Till Slutet. Till Segern. NATI A BOLOGNA TRA PORTICI E PUTTANE, BANDITI ED OPERAI!

dibel

dibel

 

För sent

Det sägs att det är för sent. För sent för att vända om. Man har passerat Gränsen. Uppnått det Gränslösa. Jag tror inte det. Jag tror på det. Därför finns det en Framtid. En Framtid för mig. Jag har vandrat ensam i 30 år. Jag kan vandra ensam i 60 år till. I alla 90 minuter. Smälta in. Vara normal. Det hade varit underbart. Många Fiender har man skaffat sig genom åren. Jag älskar att ha Fiender. Många Fiender stor Är

dibel

dibel

 

Vatten på natten

Blev över halva vinboxen igår. Vaknade på natten torr i munnen. Som man gör efter härlig fylla. Fick gå till vattenkranen och fylla på med vätska. Balansen uppnådd. Vaknade tidigt imorse. Drack två glas juice. Sedan första glaset vin för dagen. Varje dag är en ny chans. En ny fylledans. ATTENTO, LA MIA FEDE FERMERA' I TUOI SPARI!

dibel

dibel

 

Hundra procent Psykos

Om ni undrar hur en hundraprocentig psykos ser ut så har ni den här. På Forumet. På Forumets blogg-sektion. Här har ni den. Njut såsom jag gör. Njut. För inte blir det bättre inte. Nej. De goda tiderna är förbi. Nu väntar enbart kamp mot demoner. Demoner av alla sorter. NON ESISTARE MAI NEL NOME DI UN IDEA PERCHE' ALLA FINE VINCERAI!

dibel

dibel

 

Antifa

Hade de älskat mig hade de visat det för mig. Det gjorde de inte. De avvisade mig. Trist för dem. Så som det har blivit i Världen. De hade kunnat varit mina vänner. De valde att bli mina fiender. Se och lär. Så här ser Världen ut. Njut så länge det varar. ISTRIA, FIUME E DALMAZIA; NE' SLOVENIA, NE' CROAZIA!

dibel

dibel

 

Min eviga ordförande

Henns gilltrande ögon. Hennes kärleksfulla röst. Jag minns hur jag samtalade med några snutbögar. I Jönköping av alla ställen. Hon förmedlade att jag ej var välkommen tillbaka. Vid eventuell fyllecell. En för alla, alla för en. Det växte jag upp med. Det växte jag inte upp med. Därför är hon min Eviga Ordförande. Gott och Ont. Jag förtjänade helt enkelt inte alla. Alla förtjänade helt enkelt inte mig. Där står vi idag. Jag tac

dibel

dibel

 

Drömdejt

Drömdejten? Absolut, det kan jag berätta för er. Jag på ängen med en ros i munnen. Hon, i fin klänning och i gott mod. Jag dansar lugnt och stillsamt till henne. Jag stirrar in i hennes ögon. Jag ger rosen till henne. Med handen. Hon tackar glatt. Jag tar hennes hand. För henne mot ängens filt. Där jag har förberett en picninc. Med bröd och med frukt. Notera uteblivandet av versaler på pronomem. Det är alltså en Dröm och inget

dibel

dibel

 

Träning

Jag minns sommaren 2015. Kanske 2014? Tror det var 2015. Kanske 2014. Jag tränade på gymmet i Hammarbyhöjden. En sexig brutta valde att uppenbara sig framför mig. Hon rörde sig åtkomligt. Intagbart. Sexigt. Jag minns henne och hennes gärning väl. Jag blir nästan kåt bara jag tänker på henne. Kvinnorna har alltid funnits där för mig. Inte i barndomen och i ungdomen, men i mandomen. Det är därför jag kämpar för dem. Jag kämpar f

dibel

dibel

 

Protagonist

Lev livet som Protagonisten. Kasta av dig Antagonistens ok. Vi är här för att Segra. Har alltid varit. Kommer alltid att vara. Därför sjunger vi Segerns sånger. Därför sjunger jag Din Sång. Sången om Revolutionen. Din Kärlek. Mitt Hat. Din Kärlek förintar mitt Hat. Med din Kärlek finns bara Stillhet. Det jag välkomnar. För dig. Alltid. Äntligen vi. Alla vägar måste man gå. Innan man kommer fram till slutmålet.

dibel

dibel

 

Houston we have a problem

I'm confused, I like Megan, Monica and Maya. För många snygga kvinnor i den här Världen. Jag säger då det. Det hade varit enklare förr. Med bara en snygg kvinna. Som Härskaren av Hären snodde åt sig. Anförtrodde. Älskade. Moderna Världen? För många snygga kvinnor. Svårt att välja. Jag har gjort mitt val. Vad Hon väljer? Förmodligen inte mig. Än sen? Jag har bärsen, vinet och whiskyn. Min första Kärlek. Egentlige

dibel

dibel

 

Cuba Libre

Är du alkoholist än? Jag vill bjuda dig på en fylla. Älskar du mig än? Jag älskar dig än. Älskade du mig ens? Jag trodde inte då och jag tror inte nu. Låt oss skåla för Världen. Så som den var och så som den är nu. Jag har gjort mitt. Jag har verkligen gjort mitt. Framåt gick vi. Fram mot Segern. Segern är oundviklig. För alltid kär i Stunden med dig. För alltid kär i Stunden med alla brudar jag mött. För alltid kär.

dibel

dibel

 

Handling

Jag minns inte alla mina handlingar. Jag minns med glädje klottret. Såväl i ungdomen som i mandomen. Härjet. Jag har aldrig varit i regelrätt slagsmål. Det ångrar jag väl. Mycket väl. Fight är det enda som är värt något i Livet. Dunkad skalle och dunkade skallar. Sparkar och slag. Visst. Någon spirad bengal. Men den spruckna läppen. Någon gång har det väl hänt. Kärleken till Våldet. Våldets Njutning. Jag saknar dig.

dibel

dibel

 

En bra pinne

För några veckor sedan gick jag i Spåret. Jag försökte leta upp en bra pinne. En bra pinne fanns ej. Dugliga pinnar fanns det gott om. Jag använde dugliga pinnar. Slog kottar blundades. Ett försök. Två. Kanske tre. Ibland upp mot 7. Kotten skulle golfas. Moderatbandyfieras. Så kände jag då. Vad jag känner nu? Lugn och stillhet. Det var lugnt och stilla i Spåret förvisso. Här är det än mer lugnt och stilla. Inga

dibel

dibel

 

Offervilja

Hennes vemod. Hennes alkoholism. Hennes psykiska sjukdomar åverkade av den Nationella Rörelsens oförmåga. Hennes kampvilja. Hennes Offervilja. Jag förundras över kvinnor. Deras obrytbara Stolthet. Deras Förmåga överlag. Deras Allt. Jag har ju valt Dig, men många har valt mig. Därför är du mitt Allt. Därför är jag Din. Därför. ECCOCI QUA; INVINCIBILI E FISICI!

dibel

dibel

 

Mitt hjärta

Det är ditt. Gör vad du vill med det. Trampa på det. Skövla det. Spotta på det. Vad du vill. Agens? Ingen agens här. Jag tackar nej till agenturen. Måla mitt svarta hjärta grönt istället. Gör det. Jag ber dig. PUOI VEDERLI SAI, SONO TUTTI QUI, CON LE BRACCIA LEVATE AL SOLE!

dibel

dibel

 

Killuminati

Me against the World. På ett sätt korrekt. På ett helt annat och egentligen korrekt sätt felaktigt. Hur kan vi? Vi kan bara. Sverige och Norden är Frihetens land. Varken mer. Varken mindre. Piraternas land. Vikingarnas land. Enhärjarnas land. Vårt land. SALVE BUONGIORNO, APRA IL PORTONE; HO UN MANDATO DI PERQUISIZIONE!

dibel

dibel

 

Lådvinshöger

Köpte en Bag-in-box. Första gången jag öppnar en sådan. Tidigare har jag bara snyltat på redan existerande lådor. Klart man har sänkt en vinare eller två genom åren. Tafatt agerat. Tänkte att jag skulle hålla mig Fredag till Fredag. Så blev det inte. Alkoholismen är stark inom denna. Jag höjer mitt glas och skålar mot publiken. Njut såsom jag gör. Vad ni än njuter av. Gott är vinet. Den kommer att gå ned. Vin är för mig kvinnligt.

dibel

dibel

 

Laugh and grow fat

Mycket har man ställt till med i Livet. Många skratt har man givit dem. En och annan sorg. Jag äntrade Den Stora Scenen med buller och brak. Jag gav dem en Storm. Stormens Öga. Många blev fångade av en Stormvind. Stormen blåste iväg dem. Kaos. Tumult. Hårt mot hårt. Doxxad och Duxad. Konstgjorda svårigheter. Det ska inte vara lätt. Inga Rosa Moln. Himlen är blå. Solen är svart. Den lyser för er. En Svart So

dibel

dibel

 

Folkölspatriotism

Blev inte så nyktert som jag hoppades. Öl är för gott. Ett glas whisky och genast springer jag och köper folköl. Jag lever kanske inte det bästa Livet. Jag lever kanske det sämsta Livet. Det är ändå Livet. Ensam är stark? I viss mån. Högst upp på Pyramiden kan bara en vara. Det är ensamt på Toppen. På så sätt är ensam stark. Det enda jag ser framför mig är Njutning. Glädje. Offer. Friheten. Plikten. Segern. Allt

dibel

dibel

 

Avveckling

Fienden vill att jag ska avveckla mig själv. Jag väljer istället att utveckla mig själv. Jag är utvecklad för hela Världen att beskåda. Dansar triumfdanser var dag. Agerar för dig. Agiterade för dig. Krigade mot gudar och demoner. Krigade mot slavar och herrar. Krigade mot allt. Allt jag fick. En och annan tillbaka-kaka. Det får man tåla. Folk vet vem jag är. Jag är här. Bara för dig. Nu vet de. SATA DJ E SI APRONO L

dibel

dibel

 

Ett glas whisky

En liten sip och tanken for genast igenom skallen. Jag måste köpa folköl idag. Falcon. Ett 6-pack till att börja med. Hinner jag sänka dem innan stängning så blir det ett till. Somnar jag vore det ännu bättre. Försöker sluta hata. Hatet har jag bärt med mig så länge. Det är svårt att släppa det. Hat är en genuin känsla. Jag både hatar och älskar mig själv. Jag både hatar och älskar de andra. Vilka andra? Alla andra. ODIO, AMOR

dibel

dibel

 

Söndagslemonad

Slumrade till igår efter trekvartsflaska whisky. Vaknade och tog ett glas till. Hela flaskan gick inte åt igår. Färsking. Den som spar han har. Ser fram emot Fredag då man kan rivstarta dagen med ett glas whisky istället. Sedan återbesök på alkoholmonopolet. Köpte en liten flaska citronlemonad. Härlig syra och bitterhet blandat med sötma. Perfekt Dagen Efter-piller. Rubba balansen lite. Återgå till det normala. Mentalt deppig är man.

dibel

dibel

×
×
  • Create New...