Jump to content
  • inlägg
    16
  • kommentarer
    0
  • visningar
    1 683

Om denna blogg

A new romance

Blogginlägg

 

2018

Ett inlägg för detta år. Valår och allt. Seger eller död!

dibel

dibel

 

NoFap going strong

2 veckor nästan på minuten för närvarande. Lider lite smått av kåtslag stundom.

dibel

dibel

 

Nära ögat

Under nattens besvärliga tankar var det nära att jag tog till grepp och avbröt NoFap 2016. I sista sekund motstod jag och återgick till den inslagna vägen.

dibel

dibel

 

Snart 2016

Året då vi kör boys. All in. Seger eller död!

dibel

dibel

 

Staying up forever with Rise

Adrenalin. Utsöndring av dopaminer. Spänning. Agitering och motsättning. Frigörelse. Kontrakulturens mästare. Vem är jag? Me ne frego!

dibel

dibel

 

Insidor

Finns det en härligare känsla än att "bomba tub"? Mången resenärer reagerar säkerligen, även om endast fåtalet agerar. Jag har förvisso aldrig blivit utsatt för våldsamheter, men kommentarerna ger även dem en slags bekräftelse. Jag minns våren 2012 då en vardagshjälte fotade mig; Jag ställde givetvis upp med ett stort flin! Idag var det någon som ironiskt påpekade hur snyggt det var, jag ägnade inte en sekund åt att titta på vem det var då jag hade fler ytor att täcka. Totalt 6 (tror jag... kan

dibel

dibel

 

Bloggjävel på nätet

Dagserino att skriverino i en bloggerino så varför inte göra det på GTAsajten. Bloggens innehåll kommer att vara smått och gott i alldeles för stora mängder stundom.

dibel

dibel

×
×
  • Create New...