Jump to content

darkjak

Medlem
  • Inlägg

    3 615
  • Blev medlem

  • Senaste online

Profilbesökare

3 239 profilvisningar

darkjak's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Skrivmaskin Rare
  • Konversationsstartare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Anseendepoäng

  1. darkjak

    Lumpen

    Tja, de som pluggar i min högskoleklass, och flera från min gymnasieklass gjorde just det. Då man frågade dom vad dom gjort under året var svaret "inget särskillt, festat lite, jobbat". Sen visst, det finns ett fåtal icke-lumpare som faktiskt gjorde något vettigt med sitt 19:e år. Men det är en absolut minoritet. De brukar istället tala om planer på att åka till australien eller liknande, vilket, av vad jag hört av kompisar, brukar rinna ut i sanden. I lumpen kan man träffa folk av alla dess slag. Från spoiledbrats, till invandrare och alla andra sorters folk.
  2. darkjak

    Lumpen

    Jag känner kanske två personer som tyckte det var waste of time. De hade hellre bott hemma hos päronen ett år och supit. Jag kan inte övertala er om att lumpen är kul, men jag kan bara säga så här mycket: har du inte varit med om det, så vet du inte vad du talar om.
  3. darkjak

    Lumpen

    Även de som innan inryck hatar lumpen blir nöjda och belåtna, och tycker det är jätteroligt då de väl kommer in. Ni alla tycks ogilla något ni inte vet nånting om.
  4. Varför tror du att jag har en tes som säger att homosexualitet är en sjukdom? Min omotbevisliga tes är följande: Darkjak har inte en aning om orsaken till homosexualitet, och tror inte på att någon människa på jorden egentligen gör det heller. @R2D2 Visst finns det homosexuella djur. Det finns nån form av apor där praktisk taget allesammans är bisexuella. Men vad har det med något att göra? Deras homosexualitet kan triggas av en genetisk variation likförbannat. Sen kan jag, som har pluggat lite genetik säga att det både finns dominanta och recessiva gener. Kanske är homosexualitet en recessiv gen som finns bland en viss procent av alla människor. Recessiva gener behöver inte visa sig i varje generation av en släkt, utan uppstår nån gång ibland. Exempelvis finns där recessiva blonda gener i min släkt, eftersom att ingen släkting i mannaminne har haft blont hår. Hux flux slog jag ner som en bomb, som vid födseln hade svart hår, och efter några veckor började det växa blont hår istället. Jag har inte nekat att det kan vara omgivningen som gör en homosexuell, eller att det är en kombination av bägge, utan jag har helt enkellt sagt att alla alternativ är lika sannolika, och att ingen här inne, eller nån annan på denna jord heller, är kunnig nog att utesluta något alternativ.
  5. Saken är den att man inte vet varför folk får denna sexuella läggning som omöjliggör vidarespridning av de egna generna. Att homosexualitet inte längre är listat som sjukdom beror just på att det inte finns en kotte på denna jord som med all säkerhet vet varför homosexuella blir homosexuella. Det finns inget vetenskapligt stöd för att homosexualitet är en sjukdom, men det finns inget vetenskapligt stöd för att det inte är det. Homosexualitet är antingen något genetiskt, eller psykologiskt, något tredje alternativ finns inte. Och med psykologiskt menar jag inte att det är en störning, det kan vara en prefferens, ungefär som att jag väljer Wii i en tid då alla tycker att det är PS3 och Xbox som gäller. Och nej, inget av det jag skrivit ovan innebär att jag på något som helst vis ogillar homosexualitet eller homosexuella. Allt jag säger är att alla som påstår sig veta vad homosexualitet är, utöver en sexuell läggning, är ute på väldigt hal is.
  6. Det verkar ju sjyst, men det jag är ute efter är att skärmen ska vara extern från datorn, likaså tangentbordet. Helt enkellt en jätteliten, jättebillig stationär dator.
  7. darkjak

    Lumpen

    Du har absolut noll koll på vad du går miste om.
  8. Krogar får ju bestämma vilka som ska få bli VIP, och till och med vilka andra som får komma in eller inte. Samma sak här. Om man är religiös, och tror på en religion där ens sexuella läggning är en synd, så förstår jag inte att man inte a) hoppar av det religiösa samfundet (alltså aldrig gifter sig) ändrar på sin sexuella läggning (eftersom att om man tror på den religionen så tror man också själv på att ens sexuella läggning är felaktig) Jag tänker inte ta ställning till om homosexualitet är en sjukdom eller vad det är, för varken jag eller någon på den här planeten har tillräcklig kunskap i frågan. Kyrkan är sedan nån gång efter EU-inträdet helt sepparerad från staten. Den så kallade kyrkskatten är frivillig, och kan egentligen klassas som avgift.
  9. darkjak

    Lumpen

    Verkar som att socialdemokraterna gör sig värdiga min röst i framtiden: tredubbla antalet värnpliktiga Diskutera!
  10. Solen expanderar och slukar jorden, och det sker efter 2100. Alla andra orsaker är sjukt överdrivna och osannolika.
  11. Homosexuella får väl gifta sig i Sverige? Mig veterligen är det bara det kyrkliga äktenskapet som kan vara struligt, men det är ingenting man ska bestämma med lag. Kyrkan är numera en icke-statlig organisation som staten inte kan gå in och bestämma över. Men nej, det finns ingen rationell orsak till att homoäktenskap inte ska vara tillåtna.
  12. darkjak

    Kriget i Öst

    Ryssarna bryr sig knappast om någons självständighet. När detta är över kommer hela Ossetien och, om inte hela så i alla fall stora delar av Georgien tillhöra Ryssland. Sen har Georgien varit ganska duktiga verkar det som med tanke på vad de har för utrustning. De ska ha skjutit ner flera Ryska flygplan (de påstår själva att de skjutit ner 80, men det verkar liiiite i överkant). Detta är ingen liten incident heller, Socialdemokraterna har talat om att de nu vill behålla värnplikten, och tredubbla antalet värnpliktiga varje år från 5 000 till 15 000. Kanske de kommer göra sig förtjänta av min röst nästa val? Det är möjligt att de blir nytt kallt krig av det hela. Den som lever får se.
  13. Hej. Jag vill slänga in en dator i min bil, där stereon en gång satt. Datorn ska inte vara kraftfull, den ska klara av någon äldre version av Windows (Win95/98/ME), samt kunna spela upp film, musik och eventuellt Need For Speed: Road Challenge. Hårddisken ska kunna lagra operativsystemet, spelet och de nödvändiga programmen. Tanken är att den ska ha 3st USB-uttag, så att den som mest ska kunna ha 1st handkontroll, en mus och en extern hårddisk inkopplad... Det här är bara ett kul projekt, som kommer fortgå en längre tid om det ens kommer ta fart. Tanken är att få fram en lätt dator som man kan ha med i ryggsäcken och koppla till en TV, och då jag köper nästa bil (eller om jag får ett ryck och bestämmer mig för att satsa på att tokstyla min nuvarande) stoppa in den i denna för att avnjuta fullskalig multimedia. Så det jag behöver är: en (med dagens mått mätt) dåligt processor, ett riktigt litet moderkort, ett litet 3D-kort, ett litet RAM-minne, och den sämsta lilla hårddisken som finns att köpa. Sen ska moderkortet stödja allt, och så vet jag inte riktigt vad man fixar för att få USB-uttag Och såklart måste man ha ett chassi. Och en borttagbar strömadapter som gör att jag kan välja om prylen ska gå på 12V eller 240V. Tanken är alltså att det ska bli en dator i följande storleksklass: Linky Eftersom att det ska vara budget o biltema, ska strömbrytaren vara: En killswitch. Nån som har koll på vart man kan få tag på nåt av det här?
  14. darkjak

    Lumpen

    Det är inget läskigt alls med mönstringen, och inte med lumpen heller. Oavsett vart du hamnar så kommer du ha det mycket roligt. Lumpen är kort och gott minnen för livet.
  15. darkjak

    Lumpen

    Situationen berättigar handlingen. Om revolutionärer försöker störta regeringen med vapen i hand, i helvette att man bara står och tittar på. Om nazisterna får för sig att de ska omringa en förort och mörda alla "svartskallar", visst fasen agerar man för att de ska misslyckas med detta. Om någon invaderar, inte kan man låta landet gå under. Eldhandvapen, i likhet med kärnvapen är i många fall enbart till för att avskräcka. Som skyddsvakt så hanterar man folk som försöker ta sig in på följande vis: Halt, uppge namn och ärende Halt, uppge namn och ärende! Sätt ena handen på vapnet, skrik halt, uppge namn och ärende lyft vapnet till redoställning, skrik halt lyft vapnet mot personen, skrik halt gör mantelrörelse, skrik halt markera personen att han får en sista varning osäkra vapnet, påpeka igen att han får en sista varning skjut i marken omkring personen skjut personen i benet Som ni ser så ska det jävligt mycket till för att man ska skjuta en person. Ute på stridsfältet är det dock en helt annan situation. Vissa här verkar inte förstå innebörden av krig.
×
×
  • Create New...