Jump to content

Bilar brinna!


Jodan
 Share

Recommended Posts

ÅÅÅÅH, va ajg blir less på gta ibland. så fort man välter med en bil och landar på taket, man hinner inte gå ur bilen föränns den börjar brinna. varför i gatan ska varena jäkla bil börja brinna? Ok GTA är inte ett speciellt realistiskt spel men detta är ju fan patetiskt. Vad är bilarna packade med igenligen? :rolleyes:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

ni fattar ju inte.bilen välter efter det rinner bensinen och oljan och en massa andra saker ihop och motorn som rullar = att bilen smäller.det som inte är realistiskt är däremot att bilen borde smälla efter 3 sek inte efter 10 :rolleyes:

Men lol en bil kan inte sprängas så om den inteär packad med en bomb. Det värsta är att den kan börja brinna och blir utbrännd. Och värför skulle bensinen rinna ut, den är ju i en tät tank.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

ni fattar ju inte.bilen välter efter det rinner bensinen och oljan och en massa andra saker ihop och motorn som rullar = att bilen smäller.det som inte är realistiskt är däremot att bilen borde smälla efter 3 sek inte efter 10 :P

LOL @ dig!!! :rolleyes: hur många bilar som välder i verkligheten exploderar ;)

håller med om att det är skitdåligt :D

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

ja de e sant jag håller me er allihoppa som tycker de e dåligt att bilarna spränges e ur less på de :P för tillochmed när man T.e.x. har paintat en bil i Pay n spray eller nåt och den välter så börjar edn brinna efter typ bare 5 sek om man har tur annars typ 3 4 stör mig hårt om nån får reda på om att de finns nån bil som tar längre tid på säg att sprängas när den kommit upp och ner så säg till. De skulle va sjyst -_-

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...