Jump to content
daekol

Grafikproblem?

  

4 röster

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

7 inlägg i denna tråd

Hej!

När jag har asi scripts igång som t.ex LCP First Response mod och ELS + Traffic flow igång så försvinner vägarna och husen. Jag vet inte om det beror på mitt grafikkort eller om det är just för att jag använder dessa script. När jag inte använder dessa scripts så fungerar spelet perfekt. Inga problem med att grafiken avviker eller liknande.

Är det någon annan som upplevt samma problem? Mitt grafikkort är XFX Geforce 8800GT 512mb.

Såhär vilsen blir jag när jag spelar:

roads.JPG

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Då är det fel på pluginet?

Jo, men borde inte andra klaga över det då? Jag kollar alltid kommentarer och undersöker innan jag fixar nya mods och jag har inte hittat någon med liknande problem än sålänge. :S

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Återigen så är det bara jag som upplevt detta. Det finns över 100 kommentarer på de flesta nedladdningsställena från detta och i princip alla kommentarer är positiva. Testade att speeda upp grafikkortsfläkten till 100% och spelade i 5 minuter utan att texturerna försvann en enda gång. Så det verkar som att mitt grafikkort inte har tillräcklig kylning och blir därmed överbelastat. Det låg på 88+ när jag spelade innan men nu ligger det mellan 60-70 grader. :) Så det var nog grafikkortet som var felet.

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Gött att det löste sig. :)

Ja. Tyvärr går inte min grafikkortsfläkt på 100% styrka när jag spelar spel. Den står konstant på 25% och det är inget vidare. Nu har jag fixat den med mjukvara och ställer in den manuellt så fort jag skall spela. :)

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto för att få full tillgång till forumet. Det är enkelt och går snabbt!

Skapa konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in

×