Jump to content

daekol

Medlem
 • Inlägg

  37
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral
 1. Har directX 10 och grafikkortet är ju rätt gammalt (geforce 8800GT) med fräscha drivrutiner. Dock skulle ju problemet kunna bero på att dom är för nya eller nånting eftersom att spelet fungerade med dom gamla. Funderar på att leta fram skivan som följde med kortet och testa att installera de drivrutinerna istället. Har Windows XP SP3.
 2. Bumpar tråden då jag har samma problem. Jag har installerat om spelet och problemet kvarstår. Fattar inte vad det beror på. Spelet fungerade hur bra som helst innan men helt plötsligt har det slutat fungera. Jag är osäker på när det inträffade första gången för jag försökte med allt utan att lyckas och då la jag det på is tills nu när jag är sugen på att spela igen.
 3. S60 är ju rätt okej gjord. Strålkastarna är som de ska (det lyser där det skall lysa). Jag har inte hittat några fel på S60 iaf.
 4. Har redan testat. Texturerna finns inte där. Det är något som är helt vrickat. Jag har förstått det som så att denna modden gjordes till gta vc och sen att någon konverterade över den till sa och på något sett så verkar texturerna försvunnit. Eller så ligger dom direkt på 3d modellen. :S Men du får gärna göra ett försök om du vill. Här har du: http://data.fuskbugg.se/dipdip/Volvo_V70_Polis.rar
 5. Ja. Tyvärr går inte min grafikkortsfläkt på 100% styrka när jag spelar spel. Den står konstant på 25% och det är inget vidare. Nu har jag fixat den med mjukvara och ställer in den manuellt så fort jag skall spela.
 6. Återigen så är det bara jag som upplevt detta. Det finns över 100 kommentarer på de flesta nedladdningsställena från detta och i princip alla kommentarer är positiva. Testade att speeda upp grafikkortsfläkten till 100% och spelade i 5 minuter utan att texturerna försvann en enda gång. Så det verkar som att mitt grafikkort inte har tillräcklig kylning och blir därmed överbelastat. Det låg på 88+ när jag spelade innan men nu ligger det mellan 60-70 grader. Så det var nog grafikkortet som var felet.
 7. Jo, men borde inte andra klaga över det då? Jag kollar alltid kommentarer och undersöker innan jag fixar nya mods och jag har inte hittat någon med liknande problem än sålänge. :S
 8. Hej! När jag har asi scripts igång som t.ex LCP First Response mod och ELS + Traffic flow igång så försvinner vägarna och husen. Jag vet inte om det beror på mitt grafikkort eller om det är just för att jag använder dessa script. När jag inte använder dessa scripts så fungerar spelet perfekt. Inga problem med att grafiken avviker eller liknande. Är det någon annan som upplevt samma problem? Mitt grafikkort är XFX Geforce 8800GT 512mb. Såhär vilsen blir jag när jag spelar:
 9. Hehe, nä det är inte ofta man ser dom längre. Nä, nu får någon ta och fixa fram original texturerna till mig så jag kan genomföra detta.
 10. Själva polisbilen är ju redan klar sedan länge. Jag vill bara lägga in nya texturer istället för de gamla blåvita som känns lite väl ute nu. Finns inte så många blåvita polisbilar kvar.
 11. Hej! Jag gissar att jag inte är ensam om att ha en V70 polisbil i GTA SA. Det som jag tycker är tråkigt är att den modellen av V70 är ifrån 05-07 och då hade polisen precis gått över till det blå-gula stuket, men trots det är den i blåvitt stuk. Jag har nu gjort texturer klara för att ändra till det blågula men jag måste få reda på vem som har gjort den och få tillåtelse till att göra det. Dessutom måste jag ha originalfilerna ifrån VC då jag har för mig att den enbart konverterades ifrån VC till SA (är osäker?). Hur som helst så går det inte att hitta färgerna i copcarla.txd. Är det någon som sitter på originalfilerna för VC vore jag tacksam att få dessa och jag vill ju som sagt också veta vem som ligger bakom modden ifrån början så jag kan få tillåtelse att släppa en release på det blågula stuket. Här är en bild på hur jag har gjort hittils. Dock är den inte gjord för just modden utan för ett annat projekt jag hade: http://img835.imageshack.us/img835/9876/prevv.jpg Jag kommer att göra om den så den blir bättre. Måste ha med bakparti och front också.
 12. För en gång skull har nu en 9-3X kommit som jag ville ha i GTA IV! Riktigt snygg modd förutom ett litet misstag av skaparen att halvljuset lyser i helljusreflektorn. Men alla gör misstag. Hoppas nu att det snart kommer en V70 och 9-5.
 13. Hej! Jag har av misstag tappat bort den rätta carcols.dat filen. Jag gjorde en backup på den igår men det visade sig att någonting har hänt med filen. Den ser nämligen ut såhär: Detta är inte allt som står i carcols.dat men skulle jag posta allt skulle det bli lite väl mycket här. Jag behöver verkligen hjälp! Kan någon vara snäll och posta den riktiga carcolsfilen här? Om ni inte orkar ladda upp själva filen så kan ni väl iallafall kopiera den och klistra här?
 14. Det där fick man ju äta upp. Nu sitter jag här igen med en ominstallation efter senaste updaten då den sabbade allt. Tror det är fel på min dvd läsare för den laggar något otroligt när jag installerar och det tar kanske 4-5 timmar att installera GTA. Blir till att leta pengar i spargrisen och fixa en ny dvd läsare och hoppas på att det är felet så man inte slänger ut 300 kr i onödan.
×
×
 • Create New...