Jump to content

Flight of the Conchords


AngryAxel
 Share

Recommended Posts

Flight of the Conchords

Skatta er lyckliga, ty Flight of the Conchords har landat! Ikväll, klockan 22:00 på Canal+, sänds piloten och första avsnittet av den roligaste sitcom-serien sedan Arrested Development. Serien kretsar kring de två Nya Zeeländska vännerna Jemaine och Bret (spelas av Jemaine Clement och Brett McKenzie), nyinflyttade i New York, deras band Flight of the Conchords och deras strävan efter att lyckas med bandet.

Jemaine och Brett spelar sig själva och Flight of the Conchords grundades långt innan fröet till serien såddes. De hävdar själva att de uppfann hiphopen 'av misstag', back in New Zeeland. De är en folk-duo, som skriver humoristiska texter, och blandar genrer mellan allt från hiphop till... ja, allt annat. Finns ett stort antal YouTube-filmer med liveframföranden och klipp från serien med bandet.

Hiphopopotamus vs. Rhymenoceros

Foux Da Fa Fa

Serien är orginell på många sätt, och det går att dra lösa paralleller till tidigare nämnda Arrested Development och The Office (br. versionen), och mycket av humorn bygger i karaktärernas spel med varandra, härliga one-liners, musiken som framförs, det subti... Äsch, ska inte tråka ut er med en massa text! Se säsong ett, och njut av 252 minuter ren humor och underhållning!

24_flightoftheconchords_946867_0.jpg

Redigerad av AngryAxel
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...