Jump to content

2pac är DÖD


Marcoo
 Share

Recommended Posts

Vill bara säga er datornördar en sak. 2pac var en smart jävel , studerade mycket utanför gäng livet . Tror ni han är så dum då hela världen var besatt av han att han skriver EXIT TUPAC ENTER MAKEVELI så hela världen kommer leta rätt på han? och den videon med han är "i livet" . SÅ fake , hahah skrattar sönder bara . 2pac må ha blivit kremerad men tänk om de var så han ville ? att han fick en teori i slutet att leva vidare som aska runt alla ist för ligga begravd? , den videon toss it up gjordes 4 mån inann han dog .

exit tupac enter makeveli kan betyda två saker ; 1 att han ska börja nytt liv , fejka sin död . 2 (DET RIKTIGA) att hans själ går vidare i en ny person då han kallade sig makeveli i slutet varav han ska börja nytt liv med själen fast i annan kroppsform & värld. Vill bara säga er en sak : De är inte ens likt tupac på videon ... om de hade varit de hade världens tidningar intresserat sig men de vet oxå den är fake ,, skrattar så mycket åt er nördar som tror de hahhahaha. De med siffran 7 är bara så löjlig jag inte orkar svara på den .

2PAC är död , ni inser inte faktum och leker små dektektiver.. skulle han kunna gömma sig dygnet runt i 9 år redan ungefär? ge er nördar.. han är DÖD , han hade en annan andlig teori om leva vidare och börja om på nytt som ni inte fattar ännu, sluta tro han lever.. ni är bara patetiska! /mvh en person med ett liv

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...