Jump to content

Bildelar till ovanliga bilar


guardian
 Share

Recommended Posts

Hej! jo nu är det så jag är lycklig ägare av en lancia a112 abarth och jag är på jakt efter reflektorer till strålkastarna och lite sånt som besiktningen gnölade om, men varken biltema eller mekonomen har, antagligen för bilen är ganska ovanlig, så nu försöker jag se om det finns nån vänlig själ på detta forum som skulle kunna hjälpa mig med en sida där dom kan ha sånt till min a112 abarth.

tack =)

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag bor i Kroatien som är grannland med Italien och här går det att hitta hur många delar som helst till just din modell.. Men det är AUTOBIANCHI det handlar om? Den lilla bilen? finns ett tiotal stycken här i min stad.. rätt så kul bil.. synd att vi inte bor närmare varann.. i Sverige vet jag inte vart du kan hitta delar :ph34r:

post-22-1145470597_thumb.jpg

Redigerad av tojo909
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag bor i Kroatien som är grannland med Italien och här går det att hitta hur många delar som helst till just din modell.. Men det är AUTOBIANCHI det handlar om? Den lilla bilen? finns ett tiotal stycken här i min stad.. rätt så kul bil.. synd att vi inte bor närmare varann.. i Sverige vet jag inte vart du kan hitta delar :)

Exakt en sån har jag fast min är gul ^^ jo, bilarna kommer ju från italien så det finns nog ett par där, synd frakten kommer kosta min stackars skjorta. får försöka med killen med abarth delarna

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...