Jump to content

White Knight Chronicles (PS3)


Crusader
 Share

Recommended Posts

De flesta PS3 ägare har säkert snubblat över namnet någon gång då det här spelet först var tänkt att släppas vid PS3-släppet men pga Level-5's vägran att släppa ett förkortat hastigt gjort spel så blev det rätt försenat vilket troligen är lika bra då slutresultatet troligen blir bättre nu.

Level-5, mäst kända för Dark Cloud och Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King (vilket märks tydligt), har jobbat i många år med det här spelet. Och spelet håller deras vanliga stil med att istället för att försöka göra fotorealistiska CGI spektakel går mer på det tecknade hållet där det mer är som att man medverkar i en Manga Anime film som ofta är mycket mörkare än det ser ut (ni som spelat deras tidigare spel vet vad jag pratar om).

I Julas så släpptes spelet i Japan och under det här året kommer det sedan släppas i övriga världen.

Med tanke på att de hitils inte släppt ett dåligt spel så ser jag fram mot det här. :whistling:

Handling: Under Prinsessan Cisna's myndighets fest anfaller plötsligt en mystisk grupp kallad Wizard för att kidnappa henne. Den unge Leonard flyr med henne in i slottet där han hittar den legendariske White Knight rustningen, det ända som har kraft nog att besegra Wizard's ledare Dregias, The Dark Knight.

Spelet är efter den nya tränden med RPG for the World (Japanska RPG som inte skrämmer Västländingarna med stridssystemet) men ändå för hardcore RPG älskare med ca 100 timmars spelande och en lång spännande fantasifull story.

Striderna är i Real Time där man kontrollerar en karaktär (men man kan byta) och de andra i ens team kontrolleras av AI som man själv bestämmer hur de ska agera via en meny som man kan komma åt när man vill eller välja att den alltid ska komma upp före en strid. Och fienderna kommer vara allt från små och svaga som möss till gigantiska och tuffa som ett berg.

En annan sak är att spelet också har ett Online Co-op läge med upp till 4 spelare där man kommer kunna skapa sina egna karaktärer.

Engelsk trailer

Trailer

Trailer 2

Gameplay

Gameplay 2

Jag ser mycket fram mot det här spelet. :doh:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...