Jump to content

The Whore?


Gta_Erra
 Share

Recommended Posts

Men alltså det uppdraget är enkelt. Börja med horan, nyckeln behöver du inte till hennes dörr. Hon finns i något av rummen, vissa kan man gå in i, men när det är hennes rum tror jag det kommer en film. Annars kan du testa att gå in i badrummen också...

Vidare ska du döda hotellchefen... han sitter där nere och äter. Så traska lugnt in i rummet där han är, utan något vapen framme (Vilket du inte bör ha haft någon gång än) och sätt dig i huk(?) position intill väggen bakom de två herrarnas bord. Nu plockar du snabbt fram valfritt vapen och saftar till hotellchefen med lite bly. Dör han inte gör det ingenting. Det kommer vara kanske tre snubbar där inne som vill döda dig, dem blir dock inga problem eftersom du har skydd... kan eventuellt komma in 2-3 till från dörren...

Sedan är det bara att traska upp.... hela tiden ta upp deras shotguns och byta vapen vid alla tillfällen (Så gör i allafall jag) men byt bara så länge du får ett hyfsat bra vapen... men ta inga genvägar.... kutar du bara raka vägen upp så bör det inte vara många vakter ivägen.

Väl uppe använder du nyckeln... som du tagit efter att skottlossningen börjat och öppnar hotellchefens dörr... där skjuter du vakten, och eventuellt honom. Sedan sätter du sprängladdningen och drar... skjut eventuella vakter. Du behöver inte sätta dig och vänta på nya vakter hela tiden. Kanske det är därför det är oändligt. Personligen kommer jag ihåg högst 8 vakter, med dem vid dörren...

Upson's hjälp när jag bad om hjälp 2:a juli 2004. :rolleyes: Klarade den första delen av uppdraget efter det.

Arvid gav ett trevligt tips i samma tråd.

Det ligger en kniv i ett av hotellrummen som man kan använda för att döda hotellchefen, då påkallar man ingen uppmärksamhet och kan lugnt gå därifrån utan att bli nedskjuten.

Vid närmare eftertanke vill jag inte vara sämre än mina så grymma lärare. Jag vet fortfarande inte var kniven är, men andra saker kan jag hjälpa dig med. När du kommit in i hotellet, gå till 3:e våningen via main trapporna. Gå till höger igenom glasdörrarna, sen rakt ner, sväng höger runt hörnet, och gå till den första dörren som har en matta utanför sig.

Öppna den, och gör vad du måste göra(det kan behövas att du öppnar badrumsdörren). =) Sen gå hela vägen ner igen till bottenvåningen, och gå till matsalen vilken ligger till vänster om incheckningsdisken.

Gå fram till direktören(han i vit kostym), och skjut honom. Skjut hans livvakt, sen kommer det 3-4 till beväpnade människor in i rummet. Gör dig av med dom, och se upp för gubben som kommer med en sawed-off shotgun.

1 skott och så är det hejdå. Gå sen bakom disken och andvänd Action knappen när du står nära nycklarna så tar Tommy nycklarna. Ska även finnas en firstaid-kit där. Ja... nu är det bara springa hela vägen upp till 4:e våningen och döda alla som kommer i din väg.

Sväng höger efter trapporna och gå igenom glasdörrarna, titta åt vänster för att se en dörr med märkningen "Director". Öppna den, döda ytterligare en vakt, och direktörern om du inte gjorde dig av med honom i matsalen. Gå fram till hans skrivbord och andvänd Action för att ta upp dokumenten, och plantera bomben under hans skrivbord. Spring ut genom dörren och åt vänster? Minns inte riktigt, men titta efter ett glasfönster, du ska springa i den riktningen. När du sprungit en bit, så dyker en cutscene upp. Sen har du en trevlig shootout på taket framför dig.

Redigerad av Cortez
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...