Jump to content

Need For Speed: Underground 2


Plutonium_Man_91
 Share

Recommended Posts

ja som alla redan vet så kommer detta enastående spel ut den 19:e denna månad. Vilket blir en lyckligare dag för mig än när GTA:SA kom ut efter som att jag är biltokig! Men iaf här kan prata och diskutera om detta spel innan det släpps och off course när det har släppts!

När detta underbara mästerverk har släppts så får ni gärna lägga in bilder på era bilar här också!

Är ni sugen på att se filmer från detta spel gå då in här!

EDIT: lite Information:

Upptäck trimkulturens häftiga värld i Need for Speed Underground 2, uppföljaren till det bästsäljande racingspelet 2003 och nästa succéavsnitt i den legendariska Need For Speed-serien.

NFS Underground 2 utspelar sig i en enorm stad med fem tydliga sammanlänkade stadsdelar där spelaren fritt kan ströva omkring och leverar en engagerande spelvärld där gatorna är dina arenor. När spelare utforskar staden kommer de att stötta på rivaliserande racers som lär dem hur subkulturen fungerar och tipsar dem om de hetaste racing-ställena i staden.

Djupgående ny prestandatrimning låter spelaren fininställa varenda detalj av karetans prestanda och väghållning, medan hundratals nya detaljer till bilens yttre garanterar att spelaren kan skapa sin egen personliga, helt unika bil. Helt nya spellägen väver ihop Circuit, Drift och Dragtävlingar för att fördjupa upplevelsen och skapa omväxling. Bilar och förare pressas till det yttersta. Mer än ett dussin nya bilar och hundratals customdelar från de största namnen i branschen gör Need for Speed Underground 2 till den djupaste, mest autentiska trimmarupplevelsen någonsin.

Öppen stad - Utforska en enorm stad med fem distinkta, sammanlänkade stadsdelar, från slingriga kuperade förortsvägar till det trafikerade gatunätet i city. Ett komplext system av körbara motorvägar förbinder stadsdelarna.

Nya spellägen - Tre nya spellägen har lagts till förra årets circuit, drift och drag-tävlingar, vilket ger spelare en utmaning att vässa sina talanger i ett antal olika tävlingsgrenar.

De hetaste bilarna - Mer än 30 av de mest eftersökta trimningsobjekten finns tillgängliga från de hetaste tillverkarna - från Mitsubishi, Nissan och Toyota till Ford och Volkswagen. Om en bil är het inom street-racing finns den i spelet.

Råtrimma! - Trimma alla detaljer av din bils prestanda med hundratals licensierade customdelar och finjustera sedan alltsammans, från utväxlingen till hjulupphängningen för att skapa den värsta bilen.

Redigerad av Plutonium_Man_91
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...