Jump to content

GTA sa en mankan resion


mankan
 Share

Recommended Posts

9 av 10 möjliga

En färgad kille tar upp sin väska på flygterminalen, går ut på gatan och ropar efter en taxi.. Carl är tillbaka i san andreas. han är ledsen för hans mor har nyligen mördats, han sitter nu i en taxi på väg till sitt gamla hus. En polisbil ligger bakom dom. Då plötsligt slår polisbilen på sina sirener och signalerar till taxin att svänga in på vägkanten 3 st uniformerade poliser stiger ut ur bilen, 2 stycken tar fram sina pistoler och siktar mot taxin medans den tredje har en megafon och ropar ut att Carl ska kliva ut ur bilen med händerna ovanför huvudet. Polisen ger sedan order om att Carl ska lägga sig ner på magen. En av dom 2 andra poliserna går fram mot Carl och handfängslar honom och trycker sedan upp honom mot bilen. Carl känner igen poliserna som är mutade. Dom trycker in honom i polisbilen och kör åt ett annat håll , nämligen in i fiendeområde han blir avtagen handbojjor och utslängd i farten i ett grändområde. Carl svär lite för sig själv... Han vet att han är på helt fel område och bör nog avlägsna det fort om han inte vill ha ett pistolskott i bakhuvudet. Han fattar snabbt situationen och snor en BMX cykel som står lutat mot en vägg och kör så fort han kan mot sin lya, men några fiender har redan kännt igen Carl och skjuter skottsalvor mot honom , men Carl har redan hunnit cykla en bra bit därifrån.

Well.. Efter det här så får Carl träffa sina gamla gängkamrater igen och bekantar sig även med några nya, nu får du lära dig grunderna i spelet : Hur du köper mat, köper kläder, gör drive bys , använder vapen , spraya gängmärken på väggar m.m, du får respect för varje avklarat uppdrag (och även pengar om du har tur )

Grafiken är bättre en VC, allting ser mer realistiskt ut tex när man skjuter och slåss. Spelet får så mycket som 9 utav 10 av mig i betyg :shifty:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...