Jump to content

VC Guide...


Jacker
 Share

Recommended Posts

Jag håller på med en Guide till Vice City :rolleyes: .....:

Vice City

Guide

Story- Line Missions

Ken Rosenberg

The Party

Party dags!, du är bjuden till Cortez på fest! Ta dig till Rafaels kläd- affär och sätt på dig den lila 80- tals kostymen. Efter det så visas en sekvens med en kille som parkerar sin Freeway vid trottoaren, ta den och åk till Marinan och parkera i den rosa ringen. Nu utspelas en film där många utav spelets framtida uppdragsgivare presenteras. Du får i slutet av filmen uppgiften att skjutsa Cortez dotter, Mercedes, till Pole Position Club. Hoppa upp på din hoj och se till att Mercedes är med, nu är det bara att köra till punkten på kartan och uppdraget är avklarat.

Back Alley Brawl

Åk till Malibu Club och få info från den brittiske lögnaren Kent Paul. Åk sedan till gränden och ”snacka” med kocken. När han ligger på marken så tar du hans Mobil. Nu utspelas en film där du möter din framtida partner Lance Vance och några arga kockar verkar också vilja prata med dig…. Strunta i att skjuta kockarna, spara vapnet istället, och spring efter Lance. Hoppa in i hans Infernius och kör till Ammu- Nation, köp ett vapen om du vill. Kör tebax till hotellet och klara uppdraget.

Jury Fury

Nån viktig person håller på att dömmas av en jury. Du ska visa dem att han är oskyldig! Börja med vilken av punkterna du vill. På den ena ska du slå till en av dom på käften så att han hoppar in i bilen och kör iväg, men han blir påkörd av en lastbil och tappar medvetandet. Banka upp bil- dörren och dra ut honom och han var avklarad. Den andra tar man hand om genom att slå sönder hans bil.

Riot

Ditt uppdrag denna gång är att åka till en arbetsplats där det är strejk och skapa upplopp. Åk dit och slå till 4 arbetare och blodbadet är igång. Försök att undvik de arbetare som följer efter dig och ta dig in på gården och spräng lastbilarna. En utav dom kan va bra och köra till de andra lastbilarna då den inte kommer skadas av explosionen annars. Skjut sen tunnan och njut av fyverkerierna.

Colnel Cortez

Treacherous Swine

Ta motorsågen och åk till Gonzales. Gå in i huset och jaga ut honom på gatan, stycka honom! Nu får du 2 stjärnor. Ta en bil och åk till Pay’n Spray och bli av med förföljarna. Du kan även ta mutan som ligger precis i närheten.

Mall Shootout

De kan va bra att ha en UZI och lite skott till den innan du börjar med detta uppdrag. Åk till köpcentret och snacka med tysken, ni blir dock störda av några fransossor som ser ut som franska SWAT- snutar (i USA!?). Tysken blir dock inte glad och smiter iväg på en PCJ, ta PCJ’n som står parkerad, åk efter honom och skjut honom tills han skrapar i asfalten. Ta väskan och åk med den till Cortez.

Gaurdian Angels

Åk till parkerings- huset och ta Maskingeväret. Nu kommer Lance Vance och vill hjälpa dig, ta Lances Infernius och kör till gränden, nu kommer Diaz och hans livvakter och pratar med dig. Gå upp på taket och var på din vakt. Kubanerna kommer och dealet sätter igång tyvär får ni inte va ifred länge då några skjutglada Haiter kommer och saboterar, gör livet kort för dom och skydda Diaz och Lance. Efter en stund kommer några Haiter på Crossar och snor Diaz pengar, Diaz lyckas dock skjuta ner en av Haiterna från deras hojar, ta den och bränn efter. Skjut honom tills han bara är en fläck. När du skjutit honom och tatt tebax pengarna så kör du till Diaz och klarar uppdraget.

Sir, Yes Sir!

Detta uppdrag blir inte tillgängligt förrens lite senare, likså nästa uppdrag. Åk till motorvägen på västra ön. Det finns ett Café norr om den södra polisstationen gå in där och vänta på att konvojen kommer. När de är där så får en av de som kör pansarvagnen order om att gå in och köpa munkar, skjut honom när han är i Cafét. Militärerna kommer nu attackera dig, men oroa dig inte, deras AI är så svag att de försöker skjuta dig genom fönstret, vilket inte går. Smyg fram försiktigt och skjut dem knäpp även han som sitter uppe på pansarvagnen, sno nu pansarvagnen. Det kommer dock aktiveras en ”Self- Destruction” sekvens vilket innebär att pansaret kommer sprängas inom en viss tid. Detta är dock inte så svårt att klara, så det är bara att köra till garaget.

All Hands On Deck!

Börja uppdraget med att spränga de stora båtarna som kommer nära, spring sedan till fören. Nu kommer en blockad att dyka upp. Du ska spränga de båtar som står i vägen, men det kommer upp en hel del arga fransossor på båten vilka du bör ta hand om. Efter ett tag kommer ett par helikoptrar dyka upp, skjut ner dom. Men efter det dyker mardrömmen upp, de attackerar dig med en Apache attackhelikopter! (eller Hunter som det heter i spelet) Det är bra om du har en Bazooka som brukar plocka ner denne best med 3 skott. Efter det så kan du koncentrera dig på att förstöra blockaden så du kommer förbi och fram för att klara uppdraget.

Ricardo Diaz

The Chase

Åk till lägenheten och kolla in genom fönstret, han är dock inte där men han är vid entrén till taket vilket han rymmer till. Spring efter upp dit, bry dig inte om att han skjuter och spring bara efter. Efter ett tag hoppar han ner på gatan och flyr med en polare i en BF Injection, hoppa efter och ta Faggion. Nu tänker nog du ”Faggion mot den där!?” Men det är som så att du ska hålla dig på avstånd från Buggyn då han skjuter på dig, så följ bara efter till Prawn Island så klarar du det.

Phnom Pehn ’86

I detta uppdrag får du hjälp av Lance Vance. Lance kör dig i Helikoptern till Prawn Island

Jag skriver den i W.ord så det kan bli lite kostigt! :unsure: ....

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...