Jump to content

totte

Medlem
  • Inlägg

    103
  • Blev medlem

  • Senaste online

Om totte

  • Födelsedag 1988-12-23

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://www.bg.just.nu

Profilinformation

  • Ort
    Stockholm
  • Intressen
    CS, gymnastik, brudar o.s.v =D<br>ett måste är väl att skriva gta :P

totte's Achievements

Bättre än jultomten

Bättre än jultomten (6/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Konversationsstartare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Anseendepoäng

  1. Sen har man ju ofta kläder eller "stash" (vapen, bribe m.m.) vid dessa ställen, vilket kan vara väldigt användbart i nödsituationer.
  2. totte

    Banken!

    Sen vill jag bara poängtera att svaret på frågan som du drog upp redan är besvarad sedan tidigare, mer eller mindre. Men, Ghost town (aka Cursor city) är väl staden som man ser i introfilmen när man rånar banken och blir skjuten etcetera. Så, alla glada och nöjda.
  3. Vote: Gta3 Klockrent val då övergången till 3d tog spelet till en helt ny nivå. Var ju helt exalterad när jag lirade det första gången. VC och SA är bara förbättringar av 3:an. De är därmed också roligare, men 3an var först och förblir bäst =) (inte helt oväntat att "alla" röstar på SA, eftersom det kom ut nyligen, wajjn wajjn )
  4. Jag håller med er, gta ska egentligen spelas på ps2. men nu när det är 3d så underlättar skjutandet massor med musen. i alla fall sniper-gevären. det är ju en ren fröjd att köra på pc:n då kortfattat: gta går att spela på ALLT! ;D måste bara vänta ett halvår, sen ska det gameas!
  5. vote: CS såklart =) men BF är jävligt roligt alltså. måste bara skaffa ny dator. sen blir det knarkning av desert combat det är ju då bf blir roligt "leka med flygplan"
  6. totte

    CS

    jag har en hel drös med banor som jag typ aldrig spelar förrän på lan. "leka typ jeepathon m.m. med polarna" går det bra att skicka dem med faxen?
  7. beror ju på om man har någon form av gta som bakgrundsbild eller inte. själv har jag någon tuff bild i photoshop. grön, med bubblor osv. inte jag som gjort dock.
  8. Du är medveten om att det står "fakebilder" "screenshot?" "eventuell logo" osv? Dvs dom har gjort fake och står för det. Inget att dom försöker lura folk.
  9. w0rd. om det finns en åldersgräns är det faktiskt ansvarig målsmans uppgift att välja i falla hennes/hans barn får spela sådana spel. så ni längst ner? "New York-based Rockstar Games, which manufactures the game, has agreed to remove the offensive language." Alltså vad vore GTA utan sin lite råa miljö och där inkluderat; sitt råa språk? Det är också lite kul. Är det någon här i Sverige som klagar på GTA eller liknande spel? USA är allt bra roliga. Om det inte fick ha vapen i usa skulle detta aldrig ske. det är något som måste poängteras. hmpf.. jag blir galen.
  10. ja, det verkar faktiskt så. sad but true... aja, men så finns ju vi hederliga människor som uppskattar spelen också
  11. Jag läste den senaste nyheten här på GTA-sajten och visst blir man trött på alla sega människor som kommer med dåliga anklagelser bara för att tjäna något på det? t.ex. de två killarna som skjöt ihjäl en 50-åring. Det är väl inte rockstars fel heller? Dom borde stämma föräldrarna som låter sina barn spela ett spel med 18-årsgräns. Rockstar har ju klara åldersanvisningar på sina spel så jag börjar lacka ur nu. Kan inte folk fatta att detta är ett SPEL och inget mer. Ska inte alla nazizter i världen stämma dom som gjort return to castle wolfenstein också? det är ju samma dumma anklagelser. Och nu då. En liten inhemsk jenkare som vill ha uppmärksamhet börjar smutskasta rockstar. Jag tror han skiter fullständigt i spelet egentligen, men han får en bra anledning att verka snäll genom att trycka ner rockstar. DETTA ÄR PATETISKT!!! Min åsikt i alla fall. skriv gärna om ni håller med eller om ni inte gör det
  12. rillee, vad var turksläde? bmw eller moppe? Mikolan, sätter du på en effektkrök också på den? burn baby burn! raQzo
  13. egentligen, är det så jobbigt att ha en cd-skiva i datorn? sluta cracka och ha orginal så kommer nog folk få mindre problem. raQzo
  14. yamaha aerox? är inte dax för mig att skaffa bil än, nöjer mig glatt med moppe, funkar finfint (bättre fartvind än bil iaf ) raQzo
×
×
  • Create New...