Jump to content

3reZZ

Medlem
  • Inlägg

    579
  • Blev medlem

  • Senaste online

3reZZ's Achievements

Kan sin daimstrut

Kan sin daimstrut (8/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Skrivmaskin Rare
  • Konversationsstartare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Anseendepoäng

  1. Jag var å chippade mitt ps2 på swemodas för ungefär 2 veckors sen.. fungerar galant.. Jag har matrix infinty kortet... Baras att visa spel fyngerar halvbra.. Det vill Säga backups
  2. 3reZZ

    Counter-Strike

    Så har man hamnat i cs träsket igen riktigt jaaeevla asskul är det
  3. 3reZZ

    Snusar du?

    Har precis slutat röka och gått över till snus nu.. Funkar väldigt bra faktiskt Har börjat lite smått med general white.. men ska nog uppgradera mig till vanliga general.
  4. 3reZZ

    Moppetråden!

    Nej nej det vet jag. Men killen jag citerade sa att dom inte var byggda för att trimmas..
  5. 3reZZ

    Torrent fråga

    Jo tack R2D2 det funkade utmärkt med utorrent.
  6. Så här gör jag när jag ska göra iso av mina ps2 spel. Funkar säkert lika bra med pc och liknande ?.. du måste ha dvd decrypter som du kan hitta på google.. 1. Sätt i skivan som du vill kopiera i din dvd läsare. 2. Starta dvd decrypter 3. Välj Mode->Iso->Read 4. Under source fliken väljer du vilken dvd läsare som ska användas (om du har fler än en dvs) 5. Under destination så väljer du vart image filen ska sparas i din hårdisk 6. Tryck på bilden längst ner under destination
  7. När jag försöker bränna med Verbatim, dvd-r, 16x, 4,7gb skivorna. Så får jag upp dessa felmeddelanden. DVD decryptor http://f.playahead.com/e2b11d7cef1844c08f90b2e8880eea27/share/c9f8697f41c64795a7756af9cb15d4c0.jpg Nero http://f.playahead.com/e2b11d7cef1844c08f90b2e8880eea27/share/bf8e93aaa1d04018af2bd3ad889a717e.jpg Fast jag har minus brännare och det gick utmärkt med TDK, DVD-R, 1-16x, 4,7gb. Och det är inte fel på det jag bränner.
  8. 3reZZ

    Torrent fråga

    Det är alltså exakt samma fil som jag tankar.. Funkar det med azureus? Vilket program annars rekommenderar du om det inte funkar på azureus.. Om du inte vet om det funkar i Azureus.. Så kan inte du beskriva en ungefär beskriving om hur man gör på dom andra programmen om du fattar, så jag kan titta det eftersom jag vet inte riktigt vart jag ska leta i azeureus..
  9. 3reZZ

    Torrent fråga

    Vad var det roliga nånstans?
  10. Om man håller på och tankar en torrent t.ex bakgrundsbilder.rar och sen så hittar man en likadan torrent med samma innehåll alltså bakgrundsbilder.rar. Kan man då lägga ihop dom två torrentarna så man får en? Alltså så man får mer seeders och leechers. puss
  11. 3reZZ

    Moppetråden!

    Det beror på vad du menar.. Om man stryper av dom trimmar man dom inte.. Vill säga att man gör dom som dom egentligen ska vara..
  12. Verkar juh lite konstigt eftersom det är väl ändå ett rätt stort märke..? inte bara sverige va?
  13. Varför skulle jag orka hjälpa honom? Han orkar juh själv inte det..
  14. Jag har läst tre av dom fyra böckerna som finns.. Och det är dom bästa böckerna jag har läst i hela mitt liv.. Jag läser ändå aldrig böcker frivilligt.. Den första boken kan man läsa ut på några timmar.!
  15. HUr gjorde du så att det var blått bakom texten på ikonerna.. om du förstår.. om man t.ex har en vit bakgrund kan det vara svårt å läsa vad som står.. men jaja..
×
×
  • Create New...