Jump to content
  • inlägg
    4
  • kommentarer
    0
  • visningar
    4 079

Bengårdens hemligheter


Talkietoast

1 746 visningar

 Share

Under någon halvtimme i går så hann jag bli skjuten, påkörd och lemlästad av mycket sorgliga människor. Lägg sedan till i denna ekvation att jag skjuter som en kråka så de hade inte så stora problem med att jag skulle "ge tillbaka". Den andra halvtimmen spenderas på "Boneyard" för att försöka "farma" lite RP och pengar.

På "Boneyard" så får man mellan 12.000-20.000 om man klarar alla tio vågor av bönder som försöker skjuta en, lustigt nog så har dessa bönder maskingevär samt "miniguns". Man samlar dessutom på sig en del RP som är så värdefullt - mer än pengar i vissa fall.

Men nu kommer vi till saken som jag stör mig på. Om man spelar denna "survival" så finns det egentligen bara ett sätt att göra det. Man gömmer sig bakom husvagnen vid vägen. Där har man perfekt skydd emot både bilar, bönder och helikoptrarna. Men vissa spelare verkar inte fatta det. Även om man skickar meddelanden och skjuter på den platsen så ska de springa runt och agera Rambo vilket resulterar i att man alltid får dra det tunga lasset och avsluta allt själv vilket sällan går då man har vissa problem med att träffa helikopter "helvetet" (jag har det i alla fall).

Jag ville verkligen vara snäll mot killen så jag skicka ett nytt meddelande. Antingen så sket han i det eller så brydde han sig inte. Men jag tror han läste det för efter det sista meddelandet, som var snällt och pedagogiskt, så vände han sig om och sköt mig. Sen jagade han mig tills servern ballade ur och dog. Kanske tröttnade den på alla idioter?

Därför kommer jag lägga fokus på att göra min blogg till en "tips och tricks" blogg. Vissa kommer redan veta det jag lägger upp - andra kanske inte. Men det kanske kan vara kul att läsa, vem vet.

 Share

0 Kommentarer


Recommended Comments

Det finns inga kommentarer än. Var den första att kommentera!

Gäst
Kommentera...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...