Jump to content

GT4

Medlem
  • Inlägg

    142
  • Blev medlem

  • Senaste online

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://www.groogle.tk

GT4's Achievements

Go gubbe!

Go gubbe! (7/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Konversationsstartare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Anseendepoäng

  1. Sista inlägget jag svarar: Det är ändå långt mindre än Sweclockers + att en tredjedel har vart inaktiv i 3 år och att 2/3 är fjortisar som dig. Edit: Just det, hej då GTASajten.
  2. Vad snackar du om? Har jag sagt att nån tvingade mig komma hit eller? Men hej då iaf, ska gå ut nu Ha en bra dag. Ni slösar på min tid bara, så skaffa er ett liv och var inte datanördar.
  3. Jag tror inte att jag skulle vara dum och göra det, alla är vänliga och dom är inte egoistiska.
  4. Hej, Jag skrev "Du därimot är en patetisk jävla människa.." Varför förtjänar jag det här ordet, vad har jag gjort? Varför jag skrev det du blev arg på Han skrev "Alltså, vilken ära att var admin på ett forum som max får 5 inlägg ermm.gif laugh.gif (med skrattande smilies). Svara på frågorna nu! Lär dig att respektera andra, du skrev att jag är en jävla människa, om du skriver det till nån annan person så kommer han/hon tappa självförtroendet, så passa på dig nu! Han skrev: Du förtjänar det för du spammar, du begär att folk ska göra saker åt dig för att sedan muta folk med admin platser till ett forum som antagligen kommer floppa ändå. Jag respekterar andra, men jag respekterar inte dig. Jag skrev: Man ska respektera alla, svarta, vita, judar, kristna, muslimer, budister, hinduer, horor och idioter. Det spelar ingen roll om jag spammar eller inte, skriv bara det rätta utan att svära, har inte du lärt dig det?
  5. Hej, Jag skrev "Du därimot är en patetisk jävla människa.." Varför förtjänar jag det här ordet, vad har jag gjort? Varför jag skrev det du blev arg på Han skrev "Alltså, vilken ära att var admin på ett forum som max får 5 inlägg ermm.gif laugh.gif (med skrattande smilies). Svara på frågorna nu! Lär dig att respektera andra, du skrev att jag är en jävla människa, om du skriver det till nån annan person så kommer han/hon tappa självförtroendet, så passa på dig nu! Han skrev: Du förtjänar det för du spammar, du begär att folk ska göra saker åt dig för att sedan muta folk med admin platser till ett forum som antagligen kommer floppa ändå. Jag skrev: Jag respekterar andra, men jag respekterar inte dig. Man ska respektera alla, svarta, vita, judar, kristna, muslimer, budister, hinduer, horor och idioter. Det spelar ingen roll om jag spammar eller inte, skriv bara det rätta utan att svära, har inte du lärt dig det?
  6. Haha, alla moderatorer röstade ja. Men det är varmt och soligt ute, jag ska gå och äta, ha en bra dag, hahahahaha . Orka chatta med datanördar som vaktar forumet 24/7, heh.. skulle vara mycket tacksam om ni bannade mig, varför ska man vara i GTASajten (som har 7 836 medlemmar) när Sweclockers har 80 000 medlemmar? Eller ta bort mitt konto i stället skulle vara bättre...
  7. Jag tycker att Hultenius borde tänka mer på att välja en moderator, han har nog stressat lite med att välja en moderator, men en dag dyker ansiktet upp, var det inte Hultenius som sa: Respect is everything?
  8. Gäster menar jag, ok reklamera inte, jag vet att era moderatorer är vänliga, sa jag att ni inte var det eller? Ok, du borde förstå vad jag menade med kunder, och plus att jag skrev det som ett exempel om du läser den tydliiiiigt.
  9. Man ska ju respektera sina kunder t.ex.
  10. Hej, Är det vanligt med moderatorer som använder svordomar?
  11. Ok, så du erkänner att du är en datanörd
  12. Jag tycker att det är coolt, alla andra har bara ett gratis forum som man lätt tröttnar på, men det kanske kan bli nåt med Invision Power Board 2006, jag kommer att skapa ett forum där alla mina kompisar kan dela med sig läxorna. Jag tänker inte bara på att skapa ett forum, vet du vad PHP är ens? Finns det en regel att ett forum ska som max ha 5 inlägg?
  13. Vart hittar jag länken till min hemsida i awardspace.com? Jag har laddat upp filmerna, är det t.ex. gt4.awardspace.com eller liknande för det fungerar inte för mig, ja, jag har laddat upp index filen, kan nån hitta en bra stilren PHP webhost sida, tack?
  14. Tack Quoad och Daniel_al, men alla som svarade utan att hjälpa är fjortisar. Fråga om ni vill vara admins, Quoad och Daniel. Ni får forumet precis som ni vill .
  15. Varför delar inte nån med sig nån PHP sida för att jag skrev tre inlägg i rad, löser det sig eller? Det var länge sen jag var i GTASajten, jag känner inte igen era regler väl men ni kan väl dela lite? Sharing is caring.
×
×
  • Create New...