Jump to content

Karl-Gunnar

Medlem
  • Inlägg

    134
  • Blev medlem

  • Senaste online

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Karl-Gunnar's Achievements

Bättre än jultomten

Bättre än jultomten (6/14)

  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig
  • Konversationsstartare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Anseendepoäng

  1. Det är inte styrstagen. Låter som dåligt hjullager - Byt OMG! Ett dåligt hjullager kan skära och då kan hjulet låsa sig. Inte roligt om det händer.
  2. Det är inte det minsta krångligt att ta reda på vilken skattetabell man tillhör. Det är bara att beställa hem en A-skattsedel från skatteverket.
  3. Karl-Gunnar

    Mafia II

    Det här var väl ett OK spel men inte mer. Speltekniskt bättre än ettan men storyn var inte ens hälften så bra. Stor besvikelse. Beror väl mest på att jag hade för höga förväntningar... men på 8 år tycker man att de kunde fixat fram något bättre..
  4. Alla pratar ju ändå om de senaste avsnitten som visats i USA så varför använder ni spoilerskydd? Bättre att märka tråden med spoilervarning, men intelligensnivån här kanske inte är så hög?
  5. Hade blivit roligast om det varit en trasig coca-cola och flera pepsi runt om. Eller tvärtom.
  6. Inget konstigt med det? Det är väl i den åldern man tycker det är häftigt att röka en sån där cigarr man köper på macken för 15kr. Jag njuter av en Staropramen Dark just nu. Ganska hög njutfaktor.
  7. Prova själv. Du kommer inte dö av det, det lovar jag. Vet inte om det torkar ut? Men det kyler bra för att det är menthol i. Men det är nog ingen fara att torka pungen lite. Den lär inte bli skrynkligare ialalfall
  8. Karl-Gunnar

    ÖL!

    Var det kalaspåskölen? Är den samma som kalasjulölen fast annan etikett?
  9. Exakt. Så är det i 9 hushåll av 10. Och så finns det faktiskt personer som säger att vi inte har ett jämställt förhållande och grundar det på att vi har den uppgiftsfördelningen vi har. *stavfel
  10. Karl-Gunnar

    ÖL!

    Ja, allt är ju ett lyft ifrån Kung, sofiero m.fl. Men du har mycket kvar att upptäcka min vän.
  11. Dude: Jag ser inte vad som är fel med att jag anser att kvinnor ska städa och tvätta? Det är ju jag som får ta hand om bilarna och hemmet, ja, allt annat faktiskt. Ska jag börja hjälpa till med "kvinno-sakerna" också, då är det ju för tusan jag som gör allt! Det är inte jämlikhet. Nä, jämlikhet är när mannen gör sitt och kvinnan sitt. Min sambo, och blivande fru, förstår och håller med mig till fullo vad gäller detta, och missförstå mig inte - Jag älskar henne och jag anser inte att kvinnor är mindre värda än män om det är vad du, The Dude, fått för dig.
  12. Karl-Gunnar

    ÖL!

    Gör ett blindtest. Red stripe är bara en "basic" ljus lager. Häftig flaska, det meges, och jag tror att det är den som får dig att uppleva Red Stripe som bättre. Som sagt gör ett blindtest.
  13. Kanske du tycker, men jag skulle känna mig oerhört obekväm. Observera att det var uthyrning av ett RUM vi pratade om. Det är alltså någon man ska ha i sin närhet. Om det gäller uthyrning av hela lägenheten i andra hand så skiter jag i om han sätter på kvinnor, män eller åsnor. Jag tycker att du överdriver, men jag respekterar din åsikt i hopp om att du ska respektera mina.
  14. Går inte avgöra om någon är OK bara genom att träffa personen. De svinigaste personerna är oftast riktigt bra skådespelare.. Jag kan förstå varför en kvinna inte vill hyra in en okänd man i sin lägenhet. Det måste man få avgöra själv. Själv skulle jag aldrig hyra ut ett rum till en bög till exempel. Nä just det där tycker jag inte kvalificerar som diskriminering.
  15. Karl-Gunnar

    ÖL!

    Annars är sofiero mycket billigare. Smakar precis samma. Bättre för miljön också då den är producerad i Sverige och inte på andra sidan jorden.
×
×
  • Create New...