Jump to content
Ma__Cipriani

GTAStunting Database

Recommended Posts

https://www.gtasdb.com/

Höj! Aries har i snart ett år jobbat med att äntligen(!) ge oss en databas, en egen streaming/nedladdnings-hemsida blablabla jag behöver inte gå in för mycket i detalj.

Jag har själv hjälpt honom att ladda upp filmer i några veckor nu och tagga personer så man lätt kan navigera sig. Vi jobbar på att även kunna kategorisera efter soundtracks, göra favoritlistor osv.

Snart 1500 filmer finns redan där, främst VC just nu, och det är väl lika många fler som ska upp.

Ta gärna en titt och se om ni hittar er själva! Jag har lagt upp några GTASajten-filmer och tänkte väl höra om det är någon här som har nån gammfilm kvar på datorn eller kanske på Youtube och i sådana fall får ni gärna skicka dem till mig :) Är det något på Youtube så skicka bara länken så sköter jag resten. "Riktiga" filmer förresten, inga småklipp med stunting league-entries typ. Inkludera gärna ett datum också och det behöver inte vara helt exakt men helst år/månad.

Första communityfilmen "Chronicles" hittade jag på Youtube men den fryser rejält då och då så om nån har kvar originalet vore det guld!

Till sist, så behöver man skapa en användare för att kunna se filmer och skulle ni inte få nåt confirmation-e-mail (vanligt bland hotmail-användare) så säg bara till så fixar jag det :)

Sidan är fortfarande under uppbyggnad som sagt och just nu ligger fokus på att ladda upp material men har ni några idéer/frågor eller nåt som inte tycks stämma som ska rättas till så grejar vi det!

Redigerad av Ma__Cipriani
  • Gilla 2
Länk till inlägg
Dela på andra sidor
02/17/2021 at 13:08, Ma__Cipriani skrev:

Till sist, så behöver man skapa en användare för att kunna se filmer och skulle ni inte få nåt confirmation-e-mail (vanligt bland hotmail-användare) så säg bara till så fixar jag det :)

Sign me up! Jag fick inget mail och jag använder hotmail. Skicka PM?

20 timmar sedan, Ma__Cipriani skrev:

 

https://www.gtasdb.com/stunter/henkibojj

Var du inte med i High Above också? :P

Det verkar så, men jag minns bara ett trick jag gjort. Ett till kommer jag iofs ihåg men jag tror det blev nekat för att jag använt en moddad Sanchez. ^_^

Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...