Jump to content

Recommended Posts

Jag har inte spelat RDR Online förrän nu i dagarna då det är gratis (jag har inte PS+ för tillfället), och konstaterar att det finns en hel del material som jag av någon anledning får tag på gratis i både stall och butiker. Vad är det som släpptes gratis egentligen, och varför är jag berättigad dessa saker?

I butik har jag fått en shotgun, Varmint Rifle och någon pistol tror jag. I klädväg har jag fått en döfräck svartröd outfit som är mycket snyggare än alla andra spelares kläder jag sett hittills, utan att betala en spänn. Det som är mest märkvärdigt är nog ändå något i hästväg (hö hö), då jag fått en svart Thoroughbred med riktigt feta stats och en gräddvit Andalusian. Ser man på de högre graderna av hästar som finns att köpa så har de inte mycket bättre stats än den svarta häst jag fick gratis, och de övriga ska man betala tjogvis med guldtackor för eller upp till tusen dollar.

Vad är det egentligen som ingår? Har de släppt något förlåt-att-det-var-så-kass-i-början-paket, eller vad är det frågan om? Jag har bara hört om bristen på innehåll, obalans i pris och en rage över att de har mikrotransaktioner utan något värt att köpa. Har ni fått något? :ermm:

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...