Jump to content
Henkibojj

Stor uppdatering ger poker och fritt PS4-spelande

Recommended Posts

d0057a55c5b257a4be962e49a7bb811460fec3f9

https://www.rockstargames.com/newswire/article/60954/Red-Dead-Online-World-Updates-New-Missions-Poker-and-The-Road-Ahead

En uppdatering av RDO ger oss flera förbättringar av det kritiserade onlineläget. Jag själv har inte haft PS+ sedan innan spelet släpptes så jag har aldrig satt mig in i läget över huvud taget, men det kommer jag nog ändra på nu när spelet inte kräver PS+ fram till den 27e maj.

I uppdateringen får vi ta del av bland annat poker, förbättrade freeroamlägen och en förbättring av passive mode-läget som många efterfrågat.

De avslöjar också att vi i sommar kommer att få ett mer rollspelsbaserat spelande genom tre specialiseringar: Bounty Hunter, Trader och Collector. Vardera specialisering kommer ha sina förutsättningar, krav och bonusutdelningar beroende på hur man väljer att spela. Läs mer i artikeln i länken ovan!

0d362109b3c8acf2672921361c6843b125939e79

Har ni spelat RDO något särskilt än? Vad tycker ni? Har spelet förbättrats med uppdateringarna som kommit förr, och gör denna uppdatering någon större skillnad i ert tycke?

Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Bästa jag vet är när kvällen närmar sig och man kan öppna fönstren få in lite fräsch luft utifrån som bär med sig en dofta av blommor och varm jord. Brukar gå upp till mitt mycket trevliga spelrum där har jag allt från projektorduk min insuttna läder fåtölj i svart av skavt läder. Känslan när man hör fläkten från datorn surrar igång och projektorn som fyller rummet med ljus när man bänkar sig för att spela. Mitt absoluta favorit spel är casino utan licens där kan man vinna sjukt stora och roliga vinster utan någon som helst inskränkning på vinsten. Tycker de speltillverkarna som gör spel till PS borde implementera poker spel som finns till exempel i Read dead online borde koppla på så man kan spela om riktiga pengar. Detta skulle få upp spänningen i spelet med ett hundra procent, måste ju vara enkelt att göra för en duktig programmerare, bara koppla ihop en befintlig spelpaltform med poker algoritmen i spelet, vore sjukt häftigt tycker jag

Redigerad av OverDavidDD
Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...