Jump to content
Henkibojj

Red Dead Online nu igång

Recommended Posts

94cccd2dee961a2f6090e9450333e15745631433

Red Dead Online lanseras som bekant i betaform och har släppts gradvis under veckan. Först ut var spelare som köpt Ultimate-versionen. Därefter kom de som spelade spelet på releasedagen. Sist ut kom de som spelat spelet någon gång fram till den allmänna lanseringen, som sker idag och är öppen för alla.

https://www.rockstargames.com/newswire/article/60717/Red-Dead-Online-Beta-Launch

Precis som i GTAO kommer det finnas "crews", eller posses som det heter. Vad jag minns fanns även posses i RDR1-multiplayer, men inte kopplat till Social Club. GTAsajten har en crew men jag är osäker på hur mycket den någonsin användes. Nystart till RDRO, kanske?

Jag bjöd in mig själv till att titta på när Vice. spelade RDRO, för jag själv har inget PS+konto för tillfället, och jag måste säga att det i ett tidigt stadium inte såg sådär skitskoj ut. Å andra sidan sprang han mest omkring och grievade folk i stäpplandet sydväst om Armadillo, så jag har väl knappt sett skymten av den fulla upplevelsen än.

Vad tror ni, kommer ni spendera hundratals timmar i RDRO eller håller ni er mestadels till SP? :)

Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Efter hur GTA Online spårade ut med grindiga uppdrag och dyra priser för att sälja shark cards hade jag i princip noll hopp om Red Dead Online då det var uppenbart att det skulle vara designat på samma sätt. Stämde väldigt bra.

Ekonomin är t.om värre än jag anade. Sälj en guldring så får du mindre pengar än vad det kostar att köpa en burk bönor. Och en burk bönor förbrukar man en gång för att fylla upp hälsan, sen räcker det typ med en encounter eller två och så kan man behöva en burk till. Skulle inte förvåna mig om dom medvetet gjort det lite extremare än tänkt till en början för att kunna "rätta till det" och få lite goodwill, och att folk då nöjer sig med mindre. Lite tvärt om som dom gjorde med GTA Online där dom efter ett antal månader nerfade payout och ändrade vissa uppdrag för att göra dom långsammare för att dom tyckte folk tjänade för mycket.

Jag störde mig lite på ekonomin i single player av RDR2 också, men av motsatt anledning. Man hade snabbt alldeles för mycket pengar, och hade inget behov att köpa det som såldes. Bryr mig inte om trägreppet på mitt gevär är 10% mörkare och en annan fiberriktning, eller om svansen på min häst är 15cm kortare.

Med det sagt, uppdragen, spellägena och att bara rida runt med några kompisar på prärien är onekligen kul ändå och värt att spendera några timmar på.

Redigerad av VickeX
Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Spelet har ju fått stora förbättringar på sistone, och är gratis fram till 27e maj. Är det inga här som lirar? :o

Här är min gubbe. Siktade på nån äldre man med stor kagge och mycket pondus, som tyst skjuter hatten av folk utan att röra en min. Snygga kläder fick han också ;)

https://i344.photobucket.com/albums/p358/Henkibojj/RDR2/Red Dead Redemption 2_20190521115700.png

Länk till inlägg
Dela på andra sidor
54 minuter sedan, Sh0NuFF skrev:

Tack visste inte att det var gratis! :)

Ja, spelet får man ju köpa förstås och det är vad jag vet bara gratis på Playstation, dvs att man inte behöver ha Plus för att spela. Det kanske är gratis på Xbox också, jag vet faktiskt inte :)

Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...