Jump to content

00-talets bästa spel?


Jacker
 Share

Recommended Posts

Vilket spel släppt under åren 2000 - 2009 anser du vara bäst? Samt, vilket spel släppt under samma period anser du vara viktigast och mest inflytelserikt (oavsett om du själv gillar/spelar det)? Det blir ingen omröstning eller någonting den här gången, men man får bara välja ett spel var för de två kategorierna. Och om du väljer fler så suger du! :mf_doof:

Motivera gärna era val också, blir mycket intressantare då!

- - -

Bästa spel: inget val än, återkommer...

Viktigaste spel: World of Warcraft - har känsla av att det kommer bli en klyscha i denna kategori, men det är inte så konstigt. Har själv aldrig spelat det, men att förneka den otroliga effekt det haft på spellandskapet vore bara korkat.

Övrigt: 00-talet har förmodligen varit det viktigaste speldecenniet hittills, och förmodligen spelens decennium överhuvudtaget. Vad har hänt inom film och musikbranschen jämfört med spelbranschen egentligen? En nästan konstant kreativ evolution, radikala förändringar inom spelardemografin och såklart alla teknologiska innovationer. Från att ha dominerats av "barn" och "nördar" har spel gått och blivit vuxen underhållning för alla människor. Man kan bara hoppas att det fortsätter!

Redigerad av Jacker
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Bästa spelet under 00-talet: Canis Canem Edit (Bully).

Kanske inte det mest tekniskt/grafiskt briljanta spelet, men dess atmosfär, orginalitet och musik är oslagbara beståndsdelar som smälter samman i ett underbart spel som jag än idag toppar min topp 3 lista över favoritspel.

Viktigaste epelt är ju precis som Jacker säger WoW. Med tanke på hur många som fortfarande spelar det och hur många liv det har påverkat, både i possitiv bemärkelse och negativ.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...