Jump to content

I lol

Medlem
 • Inlägg

  4 972
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

8 Sådär lagom neutral

Om I lol

 • Födelsedag 1 januari

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Fennoscandia
 • Intressen
  - MMORPG, RPG och andra lite mer kniviga spel, samt
  något RTS ibland.
  - Black Metal, Heavy Metal och Industrial.
  - 3D-modellering och texturering.
  - Medeltiden <3
  - Romarriket <3
  - Vikingar höhö.
  - Någon bra film ibland.
 1. I lol

  Guild Wars 2

  Har spelat sedan februari, och spelet lever fortfarande för mig. Känns för det mesta som spelet bara blir bättre och för att redan vara bra så finns det fortfarande rum för mycket förbättring. Living story och den dynamiska världen gör spelet riktigt trivsamt, och gillar att jag bara kan logga och göra vad jag vill utan något behov av att farma gear för att komma ikapp spelare och vänner som spelar mer och längre än mig. Spelar thief på Seafarer's rest, är rank 20 i sPvP och ganska låg i WvW eftersom jag för det mesta roamar. Gillar också dungeons och skit, men gör dem inte så ofta. Ghostwolf.9863 om någon har lust att trolla mig eller om någon har frågor angående thieves, gillar att diskutera dem! Kanske lägger upp några screenshots senare idag när jag är hemma, om jag kommer ihåg. För övrigt så har spelet förbättrats en hel del sen release månaderna. Och till framtiden har vi blivigt lovade helt nya vapen, många fler traits och högre level cap. Trait systemet är vad som utgör den största variationen mellan olika classer i GW2, inte antalet spells, även om vi troligtvis kommer att få många nya weapon spells och utilities i framtiden.
 2. I lol

  PC inköp .

  Tog mig tid att läsa lite om olika produkter. Och slog ihop det här. Spoiler 6 500kr Såg att ASRock numera är ganska populära moderkort, och z77 var gjorda för overclocking. Vad jag stör mig på dock är extra funktioner som quad-SLI osv. som gör kortet dyrare utan att jag behöver dessa funktioner. Och såg inga billigare z77or med 4 slots till RAM. http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Extreme3/ Grafikkortet "MSI's modell" av GTX660 med 2GB gram, snäppet billigare än dem andra. Och såg helt okej ut i allmänhet. http://www.msi.com/product/vga/N660-TF-2GD5-OC.html Något jag kan förbättra på ekonomisk väg? ---- Edit: Fick den här datorn igår och är riktigt nöjd. Ångrar inte en sekund att jag slängde på lite extra pengar och köpte en i5 3570k och GTX660 Har dock ingen aning om datorn redan presterar till max, eller om det går att få mer kraft ur den genom bios/windows -uppgraderingar och inställningar. Men över 40 fps i Lion's Arch i GW2 på högsta inställningarna är ganska toppen. har inte testat WvW ännu, kanska hamnar att dra ner lite där i zerg-fighter. Testade också Far Cry 3 på max inställningar, fungerade också helt smooth.
 3. I lol

  PC inköp .

  Tack för ditt svar. Mjo, såg att i5-3570K var kostnadseffektiv om jag slängde på 60€ extra på min budget. http://www.multitronic.fi/showprod.php?prod_id=BX80637I53570&b=1 Men när det nu gäller ett budgetvänligare alternativ med 8 cores mot lite högre kvalitet med 4 cores, har jag för mig att 8 cores troligtvis är ett hållbarare alternativ, även om Intel processorn skulle prestera 20% starkare med dess 4 cores. Och när jag säger "prestera bra i 2-3 år" menar jag inte max inställningar i 3 år. Hittills har mitt HD5750 uppfyllt detta krav, borde vara ca. 3-4 år gammalt nu och klarade bra av att köra Far Cry 3 t.ex. på medium/high inställningar, vilket är tillräckligt för mig till att kalla det bra. Det kortet kostade omkring 160€ när jag köpte det, vilket är mindre än hälften av vad korten i HD79xx serien kostar. Har också för mig att det inte spelar så stor roll mellan hd77xx och hd79xx när dem blir 2-3 generationer gamla, även om hd79xx skulle prestera lite snabbare. Och eftersom jag inte planerar att köpa en ny låda, så vinner jag några hundringar iochmed det, så ser kanske lite lågt ut. Min budget är ganska justerbar men vill gärna hålla mig under 5200kr/600€. Vill få datorköpet så billigt och kostnadseffektivt som möjligt, därför slog jag upp det kravet, Och därför tar jag emot all hjälp och alla förslag jag kan få.
 4. Tjena och trevligt att se att forumet fortfarande lever. Jao, på sistone har min nuvarande dator blivigt ostabil, 60-80% CPU använding på alla 4 cores när 3D-applikationer buffrar i lugn och ro, även enkla applikationer såsom Taskmanager spikar upp till 30-60% vid uppstart. WLan dcar så fort min dator arbetar lite hårdare än vanligt. Min installation av W7 är bara några veckor gammal, damm och skit bortrensat, bios senaste uppdateringen, har prövat tweaka lite med BIOS, utan några resultat. Så har för mig att den inte har många dagar/veckor kvar. Så ja, här är vad jag hade på tankarna. Tänker riva inälvorna ur min Antec 300 låda. Eftersom jag inte har så mycket erfaranhet inom datorbygge vet jag inte hurvida saker och ting är kompatibla, eller om det finns bättre prisvänligare produkter ute på marknaden, Så tar mer en gärna emot förslag. Min budget står på c.a. 4 295sek/500€ lägger på 60€ som i bilden om det behövs. -Behöver en väldigt kraftig processor. -8GB eller mera ram, helst med hög klockfrekvens. -Ett grafikkort som åtminstone ska kunna prestera bra inom spelvärlden i 2-3 år. Sidan jag använder mig av: http://www.multitronic.fi/ Och jag hoppas Curly fortfarande hänger kvar på forumet eller någon annan expert.
 5. I lol

  Dark Souls

  Tar mig friheten att dra upp tråden igen, PC versionen har varit tillgänglig ett tag nu. Är det någon annan som spelar? Själv har jag efter ett rent helvete tagit mig till lvl 62 och Anor Londo, men ska dra igenom Catacombs före jag tar mig an bosserna, farma lite souls och uppgradera mitt gear, kanske bygga något soul weap. Måste nog säga att det här är det bästa spelet jag har spelat på 10 år! Även om PC-porten inte är så bra som den kunde varit, dock har jag vant mig vid allt. En fix jag rekommenderar starkt till er som kör på PC. Den låser upp högupplösta texturer och sånt. =P http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=488240
 6. Eller. Man RAMLAR på MOTORSÅG I DIREKTSÄND TV!! - Miljontals tittare i shock. Här är dramatiken som reportern helt missar http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/olyckor/article13917400.ab
 7. Äntligen fick man tillbaks strömmen, efter 11 timmar :>

 8. Julmaten! Julskinkan, köttbullarna och den gravade laxen är så mycket bättre än förutsägbara presenter. Och sen julgröten förstås! Glögg! Var svårt att välja dock. Skyrim + julmust och pepparkakor var mysigt, ölen till julmaten var nästan oslagbar, glöggen var helt enkelt mysig och jag förknippar den med filmerna vi tittade på ikväll och det mysiga varddagsrummet, och slutligen jänkepiss hör inte hemma på julafton! Julafton! Har inget bra minne att förknippa nyårsafton med, är ju kul att vara ordentligt full medans man är det, spränga lite saker, visuella fyrverkeri är tråkiga, det skall vara enormt kraftiga pjäser som skall smälla så nära marken som möjligt för att det skall falla mig i smak. Och julen har mat, julöl, julmust, glögg, presenter, familj, levande ljus och färgen rött.
 9. +1 Finns ingen politik som gynnar alla, så oavsett vad så är politik något som är dömt att misslyckas och på samma gång dömt att överleva. En gungbräda!Ena ändan med 3kgs vikter och andra ändan med 7kgs vikter, och en gungbräda som håller 400kg. (borde väl inte gå att få dem jämnt fördelat? ) Är inte politiskt aktiv, inte heller insatt i politiska händelser. Annars klassar jag mitt tankesätt som Libertarianistiskt i en viss mån.
 10. Extra Hotkeys Glad jag är nu, den gör så att man kan använda ' ALT+ / 9, 0, F1, F2, F3...-F9. som hotkeys.' Med lite förståelese så kan man också ändra dem till vad man vill.
 11. I lol

  Kim Jong Il död

  Åh, nej! Inte Kim Jong 2. QQ
 12. Jajjamen, går att köpa ett vapen med en soultrap enchant och disenchanta och lägga på ett bättre vapen om man så vill. Eftersom jag kör lite med "WoW-warrior taktiker", så brukar jag själv ha ett shield och 1h till hands. Skölden med resistanser mot magi och svärdet med soultrap enchanten. Om man inte överhuvudtaget använder magi så behöver man bara lägga ut 1h vapnet på 1,2,3,4 .. eftersom karaktären automatiskt tar fram det senaste man använde i offhand. Enchanting är inte mer hokus pokus än vad man vill.
 13. Toppade 400 med svärdet senare. "knepet" är: - Skaffa 100 blacksmith, perka till daedric. - Skaffa 100 enchanting, perka tills du kan lägga 2 enchants samt 1/1 på skill enchants och 5/5 på enchant kraften. - Skaffa 100 weapon skill, samt 5/5 på dmg. - Tillverka/köp/hitta en rustning, ett vapen, en ring och ett halsband. - Köp en potion of blacksmith (den starkaste du hittar), drick och var snabb med att upgradera vapnet och rustningen. - Köp flera potion of enchanting (dem starkaste du hittar) 2-3 räcker om du inte vill namnge sakerna, kräver dock att du planerar lite före du dricker, drick och enchanta 2H/1H/BOW + valfri enchant på ringen, halsbandet, bootsen och handskarna. Jag har 45% 2H dmg på mina saker, går troligtvis att få ännu högre också om man hittar starkare potions of enchanting eller har levlat och perkat alchemy. Går också att lägga weapon dmg enchants på vapnen, men vet inte om dem blir aktiva, en liten bug dock. - Välj först en fungerande vapen enchant, sen väljer du en armor enchant och sen soulgem och sen vapnet.
 14. Ikr. Därför ska man gå till dark brotherhood och mörda runt sig lite. Kör själv med: Shrouded Cowl - 20% bow Shrouded Gloves - x2 backstab dmg Nightingale Armor - 50% Frost Resist, 40 stamina Nightingale Boots - Muffle -- Vilken svårighetsgrad kör ni andra på för övrigt? Spelade själv en hel del på Adept, men spelar på expert på denna gubbe. Av någon märklig anledning verkar det som jag möter mycket mindre random world-spawn drakar än vad jag gjorde på adept, är lvl 37 nu och slåss med andra generic draken, på adept skulle jag haft ihjäl omkring 20st vid det här laget. Sen roleplayar jag mer med sp's i pickpocket och speech, fuskade dock till mig sp's i blacksmith, annars skulle han suga balle i jämförelse med en char som är speccad i blacksmith, enchanting och H/L armor. Gör han dock fortfarande, 80 bow damage mot 180+ Skulle vara kul med alchemy också, men 9+ points på något som låter en tillverka saker som är någon % bättre än det som finns i butiken är lite lame. Speech 11~ points för att spara tid och inte behöva stå och vänta på att butikerna skall skaffa fram mera pengar är lite dåligt också. Dem borde ha designat skill systemet annorlunda, man kan i princip välja mellan en kass karaktär som ger mer spelglädje och blir dödad av Spriggans och allt skit som springer runt i skogen och en OP warrior som kan tanka 5 giants på samma gång och döda dem med 4 slag. Spoiler http://img823.imageshack.us/img823/2034/screenshot224v.jpg
 15. I lol

  Tvångstankar

  Förmodligen inte tvångstankar det handlar om, men mitt betéende ur andra personers perspektiv kan likna tvångstankar. Glömmer helt enkelt bort helt vardagliga saker, som om jag har laggt socker i kaffet, om jag nyss har borstat tänderna, om jag har druckigt något, om jag nyss har rökt, om jag har hämtat det jag skulle hämta från kylen, osv. Resultaten kan variera, ibland kan mitt kaffe smaka helt jävla sött eller inte smaka sött alls, ibland kan jag hitta 2-3 glas fulla av någon form av dryck medans jag håller i ett av dem, och ibland blir det fler och fler tomma glas vid disken, och ibland kan jag leta efter den sista bullen medans den redan står på skrivbordet, och för att inte glömma att det har hänt sig att jag helt ovetandes rökt flera cigaretter på en liten stund och blivigt illamående. Sen en längre stund senare när jag inte har någon form av behov av att veta vad fan jag håller på med, kommer jag ihåg allt. Som sagt, vardagliga saker, vardagligt avvikande saker kommer jag nästan alltid ihåg.
×
×
 • Create New...