Jump to content

Fargo

Medlem
 • Inlägg

  89
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  1

Fargo prisades 18 juli

Fargo hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

2 Sådär lagom neutral

Kontaktinformation

 • Skype
  Fråga mig ffs :P
 • Hemsida
  http://
 1. Fargo

  GTA-Sajten Crew?

  Hej! Long time no see.. Har nog inte varit här på 10 år, är en riktigt gammal räv som reggade mig 2005. Senast aktiv 2008. Lite historia: Fick lite goa tips från Henkebojj hur man fixade med min då helt nya psp. Detta var 2006. 12 år går fort! Nog om det! Det har varit lite dött här ett tag angående online-läget i GTA V. Jag har precis återupptagit spelet online på PC och letar efter folk att lira med då och då. Göra lite heists, köra race och annat skoj. Gärna med mic (underlättar teamwork). Själv är jag både gift och har två barn så jag spelar bara ibland på kvällen och letar efter likasinnande, eller bara folk som kan ha förståelse för att jag bara lirar ibland. Hitills har jag försökt göra heists med randoms på open sessions och det är helt värdelöst... Finns så mycket usla människor.
 2. Fargo

  First details emerge of GTA IV PC

  Låt mig svara på din fråga. 1. Nej dom har inte sagt nåt om starfoce eller liknande skydd (jag tror då att det inte kommer bli aktuellt). 2. Dom kommer garanterat ha en cdkey. Så försök inte ens ladda ner det. Ge rockstar sina pengar, det har dom för helsike förtjänat.
 3. Fargo

  GTA IV: Bilder och info om pc-versionen

  Vad rockstar själva sagt kommer pcversionen både vara snyggare, ha längre draw distance osv. Och bättre kantutjämning. Så det kommer bli bättre rent grafiskt på pc . Sen kommer det nya typer av online-modes också.
 4. Fargo

  Debatten blossar upp i Sverige?

  Kollar på kommentarerna under artikeln så får ni se att INGEN stödjer han. Alla total-dissar allt han skrev. Så var glad att vi har majoriteten på våran sida . Kommer alltid finnas löst idiotiskt folk som anser sånt här. Men nåt förbjud kommer nog aldrig komma på tal. Sen är det ju KD vi pratar om... Dom är ju lite... speciella.
 5. Fargo

  Lista eran favoritradiostation....

  Woo hela 8 st som röstade på jazz-kanalen iaf (inkl jag)
 6. Fargo

  GTA IV till PC

  Mja. Fast det löper ingen risk att bli banned på pc om du förösker ladda ner det dock... Folk orkar helt enkelt inte chippa. Är både dyrt och tidskrävande. Till pc behöver du inte göra någonting.. Bara att ladda ner o köra. However... cdon kan man knappast lite på. Men jag tror det finns en chans att det kommer till pc. Vore bra om det gjorde det iaf. Men jag kommer köra på boxen under tiden.
 7. Fargo

  GTASajten GTA IV-meeting

  Hallå boys. Vet inte om någon minns mig men jag brukade hänga här för ett tag sen under San Andreas-tiden. I lördags beställde jag en xbox 360 och GTA IV. Så snart jag får det kommer jag kunna spela med er med . Borde få det på måndag...
 8. Fargo

  Prostitution

  Så som horor brukar se ut?
 9. Fargo

  Multiplayer

  Ursäkta för bump men Mafia multiplayer är faktiskt fortfarande på gång. http://www.mafia-mp.com/ Dom ska tydligen ha en beta i augusti. http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?t=13480
 10. Fargo

  Lc mod

  Det vore rätt grymt faktitiskt. Gta skulle vara riktigt coolt som MMOG .
 11. Fargo

  The Annoying Devil

  Var osäker om det passade i allmänt eller i Musik, Film & Grafik. Eftersom det ändå är ett filmklipp. Men ok.
 12. Fargo

  The Annoying Devil

  Hittade det här på youtube häromdagen. Tycker bara att det var så fruktansvärt roligt. http://www.youtube.com/watch?v=B89teg8DHJ4
 13. Fargo

  Mafia 2 eller inte

  De som gjorde Mafia håller ju just nu på med en krigs-simulator, och därför kommer det nog ta ett bra tag tills vi ser Mafia 2. Men jag tror inte det är uteslutet att dom kommer göra en.
 14. Fargo

  Grand Theft Auto: Liberty City Stories

  Din åsikt i så fall. Jag håller inte med. Tycker både LCS och VCS v ar mycket bra GTA-spel. Om man inte spelat dom har man missat dom snarare. Men det är ju bara vad jag tycker
 15. Fargo

  Empire Building

  Jag valde att anfalla en "robbery-branch" och kunde sedan bygga en sån. Hur som helst min fråga är jag har tagit över alla Empire Buildnings på första ön. Och Bikers hatar mig . Dom anfaller mina buisness hela tiden, finns det nåt sätt och stoppa detta? För det är lagom irreterande och gå runt o reperera 3 affärer hela tiden .
×