Jump to content

YooSho

Medlem
 • Inlägg

  728
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral
 1. YooSho

  Playstation 3

  Jag köpte mitt PS3 igår. Jag är så jävla glaaad! Köpte en ny tv till det så jag skulle kunna sitta inne i typ 5 månader . Jag har bara en fråga. Är det bara en vanlig USB slad man måste ha för att skicka över filmer, bilder och musik till sin ps3 från sin pc?
 2. YooSho

  Xbox360 - Tråden

  Är det någon som vet varför mina videos och låtar inte kan spelas när jag har connectat min 360 till min PC. Det står att det inte funkar . Någon som vet hur man gör?
 3. Kan nån tipsa om några lugna Hip Hop låtar som är ungefär som Flipsyde - Happy Birthday?
 4. Vänta... Heter den där tjejen My?! I så fall går hon i min klass
 5. När ni lyssnar på hip hop, vad tycker ni mest om. Flow eller lyrics? Nu för tiden verkar det som att alla rappare bara har en av dom. Själv gillar jag flow. Men bra lyrics är alltid bra
 6. Är det verkligen inte nån som vet? Snälla jag har kämpat för att hitta den här låten.
 7. Är det nån som vet vad första låten på den här länken heter? Det är efter Matrix snubben snackat som den kommer. Har försökt hitta den riktigt länge nu. Without succes :'( LÄNKEN! Tack så mycket i förhand
 8. Det händer säkert bara för att jag nu börjat lyssna på honom lite extra mycket och längtar stort till hans nästa album :'(
 9. Jag sa aldrig att du var talanglös. Du kunde rappa. Men varför hittar du inte en nice studio och kör där. Jag gjorde det. Jag payar bara 75kr / h.
 10. Man märker att du viskar för att du vill vara "aggresiv", Gör det på riktigt. Få till det där lilla skriket.Jag gjorde också det misstaget en gång och då lät det bara som jag pratade.
 11. Akon - The rain Akon - Never took the time Bone Thugs N Harmony - Streets Är lite inne på Bone Thugs och Akon Bone thugs har ju utvecklat stort. Kanske på bra sätt, kanske på dåligt. Men Akon har alltid varit grym.
 12. Jag har faktiskt hört någon låt som varit bra med honom. Men jag skulle säga samma sak. Tror inte han satsat tillräckligt. Jag tror fortfarande att han kommer komma med något nytt album och komma med någon låt som är värsta "breakthrough'n". Sen får man väll se vad som händer.
 13. Tycker ni Chamillionair har klarat sig bra inom rap? Hans låt Riding Dirty tyckte nästan alla om. Men såklart har man tröttnat på den. Men hans andra låtar blev inte lika "kända". Scarface - G code (Gammal klassiker jag inte kan tröttna på. Och då menar jag inte den dåliga remixen.)
×
×
 • Create New...