Jump to content

Balor

Medlem
 • Inlägg

  133
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral
 1. Balor

  Playstation 3

  Någon hãr som kan komma in på psnStore får bara felmedelade. Det gick bra fõr någon minut sen?? Ok nu kom det en fin sida upp som säger att dom uppdaterar. efter 20min ungefär. hoppas det kommer nå bra.
 2. Balor

  Nya datorhögtalare eftersökes!

  harman/kardon soundsticks II klipsch gmx a-2.1 altec lansing fx4021 du får dom under 3000 till och med under 2000.
 3. Balor

  Klocka

  borde vara samma som p3. ta fram mobilen så visas den den där. om du inte ser så går det att göra texten större.
 4. Balor

  Förhandsboka

  Roligt:p Ni vet varför. Men det funkade
 5. Balor

  Förhandsboka

  Här kommer en dubbel post igen. Men tänkte säga att EB games Gävle har fått några ex. Jag fick mitt. Så dom som står på kö gå in och fråga om dom har ett till dig. Ska käka lite glass nu. Sen blir det att spela. (Ledig till tisdag) Jag bara hoppas att det funkar. Annars så skickar jag ut p3an genom fönstret.
 6. Balor

  Internet dating

  Om du kommer i håg SA så följde dom efter Hon kanske har sett dig med andra. Eller så är hon som Catalina eller vad hon nu hette. Bara knäpp.
 7. Balor

  Playstation 3

  Man kan byta hdd om man vill göra det. Men det måste vara 2.5 "sata" använde google och såg att det går bra med usb hårddisk. Men sen läste jag att vissa inte går. Så det är bara att använda google och se vad som funkar. eller vänta här och se.
 8. Balor

  Xbox360 - Tråden

  Jag kollade igenom din post och läste igenom reglerna igen. Men låsningen var rätt. Du skulle ha skrivit på ett annat sett.
 9. Balor

  Xbox360 - Tråden

  Ja jag tänker inte diskutera om du själv inte vet vad det är. Men kanske borde göra det. För det första ordet fitta. Och för det andra han kanske låste för att det står så i forumets regler. Kanske ska ta dig en titt??
 10. Balor

  Xbox360 - Tråden

  det kanske det inte gör. Men tycker att det inte var rätt att skriva det du gjorde..
 11. Balor

  Playstation 3

  Har ej spelat det. Men jag använde det andra lite och fick lite riddick känsla av det.
 12. Balor

  Playstation 3

  Jo det hände mig också. Innan man kommer fram till slutet. Och dom går igenom en smal stig. så hördes ett skrik. undrar om det var för nektarn eller inte.? ja ska väll inte säga för mycke. Så andra får se vad det är. Men jo det var kul att se. Jo det går att spela med varandra på demot. Det var mer roligare.
 13. Balor

  Playstation 3

  Jo jag har gjot det. och jag gillade det jag såg. Men jag hade gärna sett mera för att se om jag värkligen tyckte om det eller inte.
 14. Balor

  Playstation 3

  Det är bara att söka för dom finns.
 15. Balor

  Playstation 3

  jo då det går att ladda hem demo, patcher, spel,(Vissa kostar) och film clips. kommer bara mer och mer. spelade haze demo just nu.
×
×
 • Create New...