Jump to content

Mateu

Medlem
 • Inlägg

  286
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Mateu

 • Födelsedag 1989-09-20

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Ibland orkar jag inte fixa en bra titel, framför allt inte här. men jag ville ha ett save så man slipper köra genom hela spelet, eller tar det inte lika långt tid som på san andreas?
 2. Vilken är den största gta myten? Bigfoot, spöket av CJ's döde mamma, seriemördaren i öknen? På gta san andreas finns det nog flest myter till, flera är säkert bara buggar eller modar. men vad finns det för andra myter? finns det ens några myter på GTA4? jag har ite hört någon myt än om seriemördaren som det står om i tidningarna? finns mördaren som gubbe i själva spelet?
 3. Tjena jag söker efter GTA4 trophies save
 4. Mateu

  Mafia 1

  Finns det något sett att få fusken att fungera på Mafia 1?
 5. det har hänt att jag har fått visa mtt legg om jag skulle betala på game i Valbo i kontant. eb vet vem jag är men de har faktiskt rätt att påpeka att spelet är från 18, för ibland hör jag de säga det till en massa under 18 (både game och eb)
 6. http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum...hp#post_1130057 det påstår att man kan spela gta2 på gta4, men vart? jag hittar det ingenstans.
 7. Det är synd att tidningarna säger för mycket.
 8. Fan, smart av SlewME och Henkebojj, eller han nu hette, att säga skriva ned en hel lista på saker som man kunde göra men över hälften går inte att göra, man skulle ju åka buss, det går inte.
 9. SlewME skrev på GTAnytt.se att man kunde ringa någon och göra upp om en knarkaffär, man kunde lura drugdealern eller ta knarket och betala osv, det var en massa roliga saker som stod på gtanytt vad man kunde göra, man kunde köpa bilar, de går inte när jag ringer så funderar det inte. Hur gör man det? jag har googlat och hittar ingenting
 10. kan man inte gå in på polisstationer?
 11. Tjena jag undrar vad episopderna handlar om som man skan spela på Xbox? är det nya storyn eller är det bara fler sidoruppdrag? kan man få det till PS3? hört att man kan få flera nya stadselar eller städer via episoder.
 12. Det har snackas lite om att det ska återkomma någon av karaktärerna i GTA4 från San Andreas. Men efter 50% (Omkring 80 uppdrag) så har jag inte sett en ända som kommer från san andreas. är det en bluff eller är det en missuppfattning
 13. Som rubriken lyder, citat från GTA IV. Edit: "I wich I was sorry, but I'm not" - någon fotgängare. "Jag önskar att jag var ledsen, men det är jag inte"
 14. Niko är en sådan jag INTE vill träffa IRL, han är psykopat jämfört med Tommy till exempel.
 15. jag närmar mig det uppdraget, vem av killarna är bäst att låta leva? --- offtopiv men orkade inte starta en tråd
×
×
 • Create New...