Jump to content

fulodum

Medlem
 • Inlägg

  106
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om fulodum

 • Födelsedag 1903-12-1903
 1. Hälsningar från en annan medlem med tresiffrigt ;)

 2. hmm.. nåt e skumt. ja e på första uppdraget. de står att man måste göra två "mandatory tasks" o så okej tänker jag. Jag går in på första och de visar sig att man ska signa upp för Colombia House DVD... för det första så går det inte att göra det o för det andra, när jag nu, om jag lyckas med det, va e de för kod jag ska fylla i för att klara uppdraget. ja känner mig ypperligt korkad. och va menas med "The task reference is M-4630."
 3. låter ju fin fint. man kanske borde ta och testa det nån da. fast iofs, varför anstränga sig och försöka tjäna pengar när man kan sova eller ägna sig åt andra underbara sysselsättningar. .... men när ja läser det igen. 3$ låter som ganska lättförtjänta pengar, beroende på hur ansträngande uppdragen är? ja menar, att sitta på en stol framför datorn måste ändå betracktas som ganska slappt.
 4. hur mycket pengar är hultenius uppe i nu da? och sen en liten hypotes: Om jag, person X, reggar mig så tjänar jag 20$ och sen fortsätter med att göra uppdrag etc. Sen kommer person Y (som på min begäran anmäler mig, person X, som den som hjälpte honom in. dvs att ja ska få 20% av vad han tjänar) tjänar jag, person X, då 20% på dom 20$ som person Y får igenom att bli medlem eller tjänar man bara på det som person Y tjänar in genom att utföra uppdrag? det var min fråga och sen. Är det så att "uppdragen" tar slut efter ett tag eller iaf blir otroligt mycket svårare att tjäna pengar på eller kan man fortsätta med att göra uppdrag där man tjänar 0.5-0.8$ konstant hela vägen upp till 500$?
 5. fulodum

  hmm...

  hittade detta i md's forum.. skrivet av någon okänd: "Fake eller? Ett GTA3-tips... Läste just på fuskarna.nu om ett GTA3-tips: För att komma till Carser City måste du klara alla uppdrag, + alla hidden pakages, alla unika stunts, alla extra uppdrag (Marty Chonks, D-ice, El burro, och King Courtey) och alla rampages I den hemliga staden kan du parkera hur många bilar du vill i din egen parkering. Det finns också; Mr. Woopees Galor, Jätte många Banshees, Infurnus och Cheetas, och ungefär 5 nya bilar. Och den har "vita huset" i staden, Den är ungefär lika stor som Staunton Island och Portland tillsammans. Och du kan hoppa i en speciell svart bil, och en list kommer komma upp. I listan innehåller alla ställen du kan åka på GTA3. Välj ett ställe och bilen kommer åka dit. Är detta sant eller falskt? Om det stämmer, så drar jag direkt och spelar GTA3 som en dåre." ...slut på citat låter ju inte speciellt sannolikt men sen såg ja ett screenshot de jag inte fattar e vart det är taget.. ja har inte sett den här byggnaden i varken portland, staunton eller ssv. att staden inte finns är nog ganska uppenbart men screenshotet.. hmm
 6. man skrattar smått varje gång man läser en topic där nån ska förklara nåt i det här forumet, det är inte det lättaste direkt.. allvarligt, det är bra att fråga men om man inte förstår kan man innan läsa det en gång till, eller kolla upp vad det va topicen handla om. detta är ju iofs inte min grej att säga men ändå.
 7. Ibland krävs det tålamod när man ska förklara nåt i det här forumet..' .... vill absolut inte att någon enskild person ska känna sig träffad av det här stoffe
 8. hmm, haha... va menar du me falsk..?
 9. fulodum

  Trial by fire

  man ska inte stå på sammaställe utan röra sig fram och tillbaka så dyker de upp mycket mer gubar
 10. fulodum

  Olika???

  k.. de förklarar ju saken.
 11. fulodum

  Olika???

  det ser ju ut som en mod eller nåt.. inte speciellt snyggt, orginalet är ju tio gg snyggare. men det var underligt, vilken sida va det du såg de på?
 12. fulodum

  Döda Diablos

  Jag vet inte. klarade den på första
 13. fulodum

  Öh?

  hmm.. bara en fråga, hur får man en JÄTTEuppgraderad Infernus?
×
×
 • Create New...