Jump to content

FoxtroT

Medlem
 • Inlägg

  2 604
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om FoxtroT

 • Födelsedag 1991-11-22

Kontaktinformation

 • Skype
  FoxtroT.claN@gmail.com
 • Hemsida
  http://www.gtasajten.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Östergötland, Motala.
 • Intressen
  Majskorv.

Profilbesökare

4 409 profilvisningar
 1. FoxtroT

  Jag söker namnet till ... -tråden

  Nån som vet namnet på Dreamhack låten? Den är underbar! Bakrundslåten på deras hemsida!? http://www.dreamhack.se/splash/index.html
 2. FoxtroT

  Val 2010 - hur kommer du rösta?

  Haha, jadu. Det kan inte vara lätt att var tvungen att vara perfekt hela tiden. Menmen, lycka till med det.
 3. FoxtroT

  Men OLD!

  HAHAHA! --- Och helt klart favoriten och den mest kända! http://www.youtube.com/watch?v=euW9nlMbZ2s
 4. FoxtroT

  Borsta tänderna

  Där kom det! Tack Det hade jag inte en aning om, men som DrStupid skrev så tror jag det beror på att de borstar för ofta isf. Min Tandläkare rekommenderade det för övrigt.
 5. FoxtroT

  Val 2010 - hur kommer du rösta?

  Absolut, men det betyder inte att man ska använda de mest avancerade orden man kan komma på, då åldersgränsen på detta forum är tretton år, tror du bland annat att en person på tretton bast vet vad ordet sofistikerad är? Skulle det helt enkelt inte vara lättare att skriva nått i stil med "borde uppskatta ett smart och elegant användande av det?"(ett exempel) You get my point!
 6. FoxtroT

  Val 2010 - hur kommer du rösta?

  Go SD! Mer tänker jag inte skriva, då man måste använda ord så avancerade att de knappt finns i uppslagsverket, för att ens få yttra sig. Med andra ord, precis som vanligt i debatter på detta forum.
 7. FoxtroT

  Borsta tänderna

  Det beror ju helt på, så som jag har fattat det. Om man gör som mig, efter varje tandborstning använder... Vafan heter det, skit samma, en sån där grön flaska, munsköljningsmedel, som är görstarkt så det nästan gör ont. Det står på förpackningen att man ska skölja ur munnen efter att man har borstat, sedan använda detta! Vote: Varmvatten.
 8. FoxtroT

  Helt nytt GTA spel till Nintendo DS!

  Ajfan, missade det! Självklart ska jag göra det nästa gång
 9. FoxtroT

  Helt nytt GTA spel till Nintendo DS!

  101n0obf4i1sp4mb0t
 10. FoxtroT

  Vapen och ammunition

  Om manteln är öppen (d.v.s. slut på skott) så kan man föra in en patron, efter att ha gjort det kan man antingen dra manteln tillbaka, eller trycka på en knapp. Det är från pistol till pistol.
 11. FoxtroT

  Gruppe 6 bilar

  Hmm, kanske är en dum fråga, men vad är Gruppe 6 bilar? Aldrig hört talas om faktiskt. Edit: Efter lite googlande fick jag reda på att det var namnet på värdetransporterna. Så om nån annan undrar så har ni svaret
 12. FoxtroT

  Are video games art?

  Jag skulle mer kalla det design, men å andra sidan, kan inte design vara en sorts konst?
 13. FoxtroT

  DreamHack Winter 2009

  Någon som snappat upp varför de inte bara flyttar datumet några dagar? Är det för att prova på Svenska Mässans lokal? Nån som vet vad det är för uppkoppling där? Är den större än Elmia? Kommer de få spela lika hög musik, eftersom det (?) ligger inom tätbebyggt område? Många frågor, få svar! Attans. Och jag som får åka 15mil längre än tidigare om jag nu ska besöka eventet, vilket jag troligtvis inte ska.
 14. FoxtroT

  DreamHack Winter 2009

  Nån som sett? Jag vet inte riktigt vart de har fått att det inte ska hållas i JKPG länge ifrån, men skrev under för säkerhets skull. http://www.namnlista.se/dreamhack-summer-s...ra-i-jonkoping/
×
×
 • Create New...