Jump to content

kebabkurt

Medlem
 • Inlägg

  766
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om kebabkurt

 • Födelsedag 1990-06-12

Kontaktinformation

 • Skype
  bobii_90@hotmail.com
 • Hemsida
  http://www.neger.se

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  RINKEBU
 • Intressen
  Jag gillar Kebab. Jag gillar där emot inte falafel och jobbiga kebabturkar.

Profilbesökare

1 598 profilvisningar
 1. Hur kan man kolla hur mycket man "får"?
 2. kebabkurt

  Xbox360 - Tråden

  PS3 är kraftigare och fetare på i stort sett alla punkter, på pappret. Men när det väl kommer till kritan så är 360 och PS3 i stort sett lika, grafiskt. Men enligt uppgifter från utvecklare är 360 MYCKET lättare att arbeta med, och PS3 extremt mycket svårare. Därför har PS3 inte "snyggare" spel än 360, den kommer (troligtvis) att dra ifrån 360 marginellt i slutet av denna konsollgeneration (dvs. när det är dags att köpa nytt).
 3. Jag ska köpa mig en trådlös router att lira 360 på, men vad är skillnaden på 54 - respektive 108Mbps egentligen? Jag kör 2Mb/s bredband och kommer att ha en bit till 360:t. Rekomenderas 54 eller 108 för detta? Jag kanske ska tanka lite bredbandsfilm eller liknande också, hur undviker man dips bäst? är det i det fallet någon skillnad mellan 54/108? Har kollat in budgetmodellerna: http://prisjakt.nu/produkt.php?p=67228 och http://prisjakt.nu/produkt.php?p=67226 Är de något att ha? Valt just dess pga. att de är billiga och ska fungera med 360 enligt Microsoft. (Om ni undrar vad Bzz...Bzz är för något, så är det ljudet av de trådlösa, magiska vågorna som skickas till 360:t)
 4. kebabkurt

  Half-Life 2!

  När släpps egentligen The Orange Box? Hör 19:e och 18:e överallt, men vilket är korrekt? Jag läste nyss på GR att de fått en lista där det stod 19:e, men alla andra affärer på nätet har den 18:e...ska skippa en massa lektioner den dan det släpps, så det vore najs att träffa rätt . Scheisse, Kebabkurt
 5. Fick inte med nån, av någon anledningn så tyckte någon att det är smidigare med allt skit på hårddisken...så det är fucked up
 6. Jag fick en ny bärbar dator med Vista igår. När jag startade den började den installera Vista. Men min klåfingrade lillebror stängde skärmen mitt i och installationen avbröts. när jag startade datorn igen kan jag inte komma in på windows och det står att jag ska starta om datorn och installera om windows, men när jag staartar om den kommer samma meddelande upp. Tydligen ska man trycka på F11 för att starta någon slags Recovery Manager, men jag har fan pumpat F11, det funkar helt enkelt inte. Det är skit iriiterande och jag vill gärna få igång den i helgen, jag orkar inte vänta på att supporten ska öppna på måndag. Hur fan får jag igång den!? Tack på förhand.
 7. Nein. Microsofts support suger balle förresten, varför är det nån ryss som bryter konstant i luren?, jag lackar!
 8. Jag fixade ihop mitt Live igår. Att tanka Demos och navigera och liknande fungerar perfekt. Men att spela online går inte. Jag har ju nu guld eftersom man får en månad gratis Live när man connectar till Live för första gången men ändå funkar det inte. Det kommer inte ens upp servers när jag letar på t.ex. gears of War. På CoD 3 går det att få upp players, men inte att connecta till dem. Jag kan inte heller spela Halo 3 betan. Jag tankade den igår men när jag ska spela står det att min nyckel är för gammal eller att betan tagit slut. Jag lackar, inte fan är den slut, och nyckeln, den kan väl inte ens bli för gammal! Vet någon vad mina prooblem med Live kan bero på eller hur jag skulle kunna fixa dem så skulle jag vara mycket tacksam. Det går ju t.om. snabbt att tanka demos, vad fan är upp med mitt Live!?
 9. kebabkurt

  Halo 3

  Går att köpa Live?
 10. Ålrajt, jag är övertygad. Nu drar jag och köper allt jag behöver! Tack för hjälpen.
 11. Jag har nyss fått hem en ny router, en ZyXEL P-320W och har tänkt koppla upp mig på Xbox Live trådlöst med den. Men funkar det? Jag har gått runt i butiker och frågat om de vet om den funkar eller inte men aldrig fått något bra svar. Jag får dessutom inte köpa hem en adapter och se om det funkar, för då får jag inte lämna tillbaka den till affären. Har ni några tips om hur jag ska gå till väga? Jag har 2 mbit/sek hastighet, räcker det? Det är dessutom två våningar emmelan routern och 360, funkar det?
 12. Hmm, inget fel med mig inte. Ett fetare urinrör så att man skulle kunna pissa as snabbt skulle däremot vara bra att ha.
 13. Goddag, jag har precis köpt ett par Triport hörlurar ifrån Bose och är nu mycket rädd om dem. Jag har kollat runt efter fodral till hörlurar, men kan inte hitta ett enda. Så om någon snäll människa skulle kunna tipsa mig om var jag skulle kunna hitta sådanna eller kanske rentav en specifik produkt så skulle det vara mycket trevligt. Jag letar efter något slags stryktåligt hardcasefodral, men vad som helst duger bara det skyddar. Tack på förhand, Kebabkurt Visst är lurarna fina!?
 14. kebabkurt

  Call of duty 3

  Går det att lira splitscreen på CoD 3 mot varandra utan live?
 15. kebabkurt

  Call of Duty 4

  Vet någon om det går att spela splitscreen mot varandra utan Xbox live på Call of Duty 3??
×
×
 • Create New...