Jump to content

mr_tobbe

Medlem
 • Inlägg

  4 525
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  18

mr_tobbe prisades 23 mars 2016

mr_tobbe hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

376 Förtroendeingivande

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

Detta block är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Började skriva en guide för manuell build till dig och ångrar nu inte att jag har en iPhone, maken till bök har jag aldrig tidigare skådat. Hursomhelst verkar det finnas lite nightly builds för M8:an och om du gör följande bör det fungera. Om nedanstående verkar omöjligt så rekommenderar jag dig att inte ge dig in på det här, du kan kanske i värsta fall sitta med en brevvikt. Installera Ubuntu på någon ledig hårddisk. Öppna terminalen med Ctrl+Alt+T och kör följande: sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastboot sedan: Sedan: Sedan:
 2. itsajtens ska du verkligen passa dig för, men Fyndiqs ser ju åtminstone ut som en originalladdare (vilket de å andra sidan då borde nämna). Med tanke på att en originalladdare kostar 750 kronor (både på Apple och Mediamarkt t.ex.) så låter det lite shady. Om jag vore i din sits så skulle jag köpa en beggad originalladdare om du nu vill spara cash. edit. Se för övrigt till att du köper rätt effekt och rätt version av MagSafe.
 3. Hon till höger gick i en parallellklass till mig, såg att hon skrev att de inte fick ge några instruktioner alls och att de går in för att göra rolig TV. Det är det väl visserligen
 4. Det finns så många rövhål (jag inkluderad) i det här jävla spelet. Lyckades ha Steyr AUGen i 2 minuter...
 5. Viss skillnad på en halvobskyr serietidning och världshistoria?
 6. Ett intressant "kryphål" Alliansen (tillsammans med SD) nu kan utnyttja är att misstroendeförklara regeringen, vilket betyder att Löfven måste utlysa ett extraval inom en vecka, samtidigt som att han inte får göra det innan 29/12. Det betyder i praktiken att Löfven måste avgå och att talmannen får inleda nya sonderingsrundor, där Anna Kinberg Batra är ett alternativ trots att hon inte är partiordförande (än). Å andra sidan vill SD förmodligen ha ett extraval, och om de håller sitt ord ändå fälla Alliansen budget om de sitter i regeringsposition. Det kan hur som helst i förlängningen betyd
 7. mr_tobbe

  Val 2014

  Det verkar inte bli så heller då regeringen inte skickade budgeten till finansutskottet. De två alternativ som finns kvar nu är att regeringen avgår eller att de utlyser ett extraval.
 8. mr_tobbe

  Val 2014

  SD fäller budgeten, troligt att det blir en återremittering och därmed ingen omröstning imorgon. Helt störd "presskonferans" för övrigt.
 9. mr_tobbe

  Val 2014

  Imorgon meddelar SD om de ska fälla budgeten, vilket i förlängningen kan leda till en återremittering, att regeringen avgår och talmannen inleder nya sonderingsrundor, att regeringen regerar vidare med ändringar i budgeten eller sist men inte minst att regeringen utlyser ett extraval runt nyår. --- Ha.
 10. mr_tobbe

  Quizkampen

  Tror att jag lägger fingrarna på hyllan.
 11. Haha, varför släppa ett färdigt spel när man ändå kan patcha skiten det närmsta året?
 12. Mjo, det är väl egentligen rätt trevligt men använder det inte då det fuckar upp filmer och bilder. Tycker att det är oumbärligt på iPhonen dock!
 13. Jo, så är det ju. Och det är väl där man drar gränsen för "hard science" och "soft science", även om det finns mycket pseudovetenskap inom den mjuka vetenskapen (och även en del i den hårda). Det går inte att motbevisa en vag teori, där gissningarna och metoderna är vaga/oändliga, och då tycker jag att det inte går att påstå att man vet något om det (i den vetenskapliga meningen).
 14. "Vetenskap". Det är ett så vedervärdigt snedvridet uttryck i vår tid. Jag pratar framför allt om rena helgerån likt astrologi, akupunktur, elöverkänslighet etc. Men även alla samhälls-"vetenskapliga" ämnen och "vetenskaper" som förlitar sig på undermåliga statistiska undersökningar, till exempel psykologi (endast 1 av 500 publicerade rapporter är replikationer av tidigare experiment, varav 14% är direkta replikationer) och en stor del av den (bio)medicinska vetenskapen. Vetenskap handlar inte om att stödja sin tes (publicera positiva resultat som stödjer den ursprungliga hypotesen, att "cherry
×
×
 • Create New...