Jump to content

Wankel

Medlem
 • Inlägg

  105
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Wankel

 • Födelsedag 1985-03-13

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.turboclubnorth.com

Profilinformation

 • Ort
  Umeå
 • Intressen
  TV-spel, Motorsport, streetracing och trimma bilar.
 1. Wankel

  Saint's Row

  Tycker det är rätt skoj. Kul att köpa 3 flaskor hojt, halsa, för att sedan sätta sig bakom ratten i en bil och gå bärsärk. Påminner om GTA, jovisst gör det. (Kände igen mig med kontrollerna iaf, i princip samma som GTA på PS2/Xbox) Lätt att hoppa in i. Kanske aningen för liten stad (bortskämd med SA samt kommande Test Drive: Unlimited ). Kontrollerna var bra, men kontrollerna till fordon var lite för überkänsliga... Sedan går även de snabbaste bilarna lite för långsamt... Samma typ av "humor" som i GTA finns med, dvs. lite samhällskritik med glimten i ögat . Pyssla med försäkringsbedrägerier är ju aldrig fel Nåja, detta var mitt intryck av en god titel på ett GTA-liknande spel. (vägrar kalla det GTA-utmanare, 360 är ju ett helt annat system än xbox/PS2/PC = next-gen) Utvecklarna Volition har blivit "hjälpt/inspirerad" av GTA, hoppas Rockstar blir inspirerade av Saint's Row. Till er som vill ha något att göra tills oktober 2007 då vi väntar nästa GTA, spring och köp på fredag! Själv kunde jag inte hålla mig... MVH
 2. Wankel

  Liberty City Stories kommer till PS2

  Jäklar vad kul! Då kanske man blir sugen att damma av PS2:an och börja spela igen
 3. Wankel

  Forza Motorsport

  Kan bara flika in med att jag tycker Forza Motorsport slår GT4 med hästlängder, speciellt med Live. Sedan jag köpte Live-kit för ca 1 månad sen har jag suttit och nött med svenskar och norrmän. Är med i en klan på zatzy.com där vi brukar racea varje dag. Vi har skapat vårt eget STCC-reglemente och STCC-racen är hur tajta som helst, speciellt då det är fullt startfält och då norrmännen är med. Askul! Sålde förresten ett par STCC-bilar och en Carrera Cup-bil till en engelsman igår över Live.
 4. Wankel

  Hur går jorden under?

  Vote: Annat Tror att jorden går under på grund av div. ting som vi inte kan påverka. T.ex. något som får jorden att ändra sin bana mm. Översvämningar och sånt gör ju inte så att jorden går under, snarare så ger det bara problem och många dödsoffer. Krig tror jag inte heller kommer att utplåna oss. Lite kuriosa: En synsk människa som bl.a. spått att 11:e september skulle ske, har för ca 1 år sedan spått att jorden skulle gå under 2006 ... (alltid skrämmer det någon )
 5. Wankel

  Forza Motorsport!

  Slängde snabbt ihop en liten rulle, för att om möjligt förhindra att tråden dör ut. Våga inte påpeka kvaliteten, för det är bara filmat med en digitalkamera ! EDIT: Funkade inte, har delat upp filmen i mindre klipp http://rapidshare.de/files/2013421/MVI_0322.AVI.html http://rapidshare.de/files/2013449/MVI_0323.AVI.html http://rapidshare.de/files/2013480/MVI_0324.AVI.html http://rapidshare.de/files/2013489/MVI_0325.AVI.html http://rapidshare.de/files/2013499/MVI_0326.AVI.html http://rapidshare.de/files/2013513/MVI_0327.AVI.html
 6. Wankel

  Testa internet speed

  9465 Kbit/s (1183 KByte/s)
 7. Wankel

  Forza Motorsport!

  Tack ska du ha! Ska fixa en schysst rulle till helgen!
 8. Wankel

  Sex Och Sånt

  Oskuld är inget man gör sig av med bara för att få det gjort. Tycker du gör helt rätt Perlan! Stressa inte! För övrigt, kul initiativ till denna tråd! *saknar min fd. filckvän :'( *
 9. Wankel

  Viktigast på för dig

  VOTE: Att ha kul så klart, annars är man ju på fel ställe. Är kul att se saker som andra har upptäckt (men själv missat bl.a.) eller bara surra om spelserien vi alla här håller kär: GTA ... Att forumet växer och även innehåller annat är en bonus.
 10. Wankel

  Gran Turismo 4

  Har åkt strax över 400 blås med minoltan på Mulsanne-rakan på Circuit de la Sarthe. Hade inte en tanke på att köra test course ... Nu börjar man ju också fundera kring nästa GT till PS3. Vänta bara tills screenshots börjar komma ut från det projektet...
 11. Wankel

  Forza Motorsport!

  Här kan vi snacka om död topic! Är det verkligen inge fler än jag och Ferizi som håller detta spel kär? Får väl lägga upp nån film med rejäl drifting . Någon som vet nån bra sajt man kan ladda upp filmer på?
 12. Wankel

  En dag på strippen, Emmaboda

  Var det den takchoppade 140:n som snodde Qvarnis tid? För den går ju så in i satan... Att Affe Hansson med GTO:n satte en 9:a var ju inte fy skam. Ska bli kul och se vilka tider som presteras nästa år. Körde Bilsport med med sin Turbo-Container? Min bil spinner som en katt, åtminstone när det är blött . Med turbo går det mesta, och man har riktigt kul!
 13. Wankel

  Konvertering...

  Tackar! Ska prova...
 14. Wankel

  Konvertering...

  Jag undrar alltså om det går att konvertera vmw, avi och liknande format till mpg så att jag kan spela upp div. filmer i en DVD-spelare? Finns något program att ladda ner?
 15. Wankel

  En dag på strippen, Emmaboda

  Bra bilder KalleR! Själv så ska jag på EDPS i Piteå 11 juni och rejsa med pärlan , ser fram emot det. Ska även åka på EDPS i Tullinge den 2 juli med några polare. Kul tråd förresten!
×