Jump to content

Wankel

Medlem
 • Inlägg

  105
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Wankel

 • Födelsedag 1985-03-13

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.turboclubnorth.com

Profilinformation

 • Ort
  Umeå
 • Intressen
  TV-spel, Motorsport, streetracing och trimma bilar.
 1. Wankel

  Liberty City Stories kommer till PS2

  Jäklar vad kul! Då kanske man blir sugen att damma av PS2:an och börja spela igen
 2. Wankel

  Grön dimma

  Tack! Äntligen någon som har bevis och inte bara fablar om massa saker. Nu kanske man vågar tro på vad någon säger på SA-delen... Med andra ord, riktigt bra jobbat Taclite!
 3. Wankel

  Vart finns dom?

  För att hitta Flash så kan du prova att springa runt på The Strip i Las Venturas. Om man springer till fots så genererar spelet olika bilar, till skillnad för om man sitter i en och samma bil. Vad gäller Phoenix så har jag aldrig sett en sån parkerad eller körande, vilket är konstigt och synd. Men åk till SF och Wang Cars som Gurfi menar, ställ dig i röda cirkeln utanför Pay N' Spray på baksidan och starta i loppet "San Fierro Hills". Då startar du loppet med en Phoenix (100% säkert )! Åk sen bara till närmaste garage och spara! EDIT: korrigering av info
 4. Wankel

  För dom som undrar var vibratorn finns

  Finns inte den på byggarbetsplatsen i Bayside Marina? Eller blandar jag ihop saker nu... ?
 5. Wankel

  Rural Clothes

  Skulle också vilja veta... Vore fruktansvärt tacksam om någon som hade alla special kläder att ta kort på varje utstyrsel som man får av tjejerna. Har sett att många undrar (inkl jag).
 6. Wankel

  Taxi & Polis

  SA-snutbilen är en "egen" modell. Det enda som skiljer taxin och snutbilen är att taxin är framhjulsdriven och snutbilen är bakhjulsdriven +ett annat motorljud.
 7. Wankel

  Kan ha sett ett ufo

  Okej, nu går vi till botten med detta. Sitter här med SA-guiden i mitt knä. Mitt på den bro, som finns på bilden, finns en ikon med ett snapshot. Kan inte förstå hur man ser ett snapshot som ett ufo. Tycker mer det liknar en gatlykta.
 8. Wankel

  Vad är problemet ! (spoiler)

  Exakt samma sak hände mig efter det uppdraget! Min skiva är pedantskött, skivan har inte ett enda spår av damm, smuts eller repor. Mitt PS2 har 4 år på nacken, men även det pedantskött utan skador eller liknande. Jäkligt surt när det hände, men det är bara att spotta i näven och göra om. Det är ju trots allt bara ett spel.
 9. Wankel

  Vad tror ni nästa gta heter

  GTA 4. Eller GTA:Salford, en London kopia. Fast London finns ju i Getaway-spelen. Vad tycker bortskämda amerikanare om högertrafik? Nja... Jag hoppas på ett spel med samma upplägg som SA fast fler och större städer och en förbättring av det mesta. Gillade dessutom idén som någon sa i en annan tråd, att kunna välja "karriär".
 10. Wankel

  Victim

  Nu ska vi bena ut detta för gott, grabbar ! Binco, Pro-Laps och SubUrban öppnar efter uppdraget Nines & AK's med Sweet. Zip öppnar då man kommer till San Fierro Victim öppnar då man kommer till Las Venturas för första gången som tidigare nämnt. Didier Sachs öppnar då man kommer tillbaka till Los Santos. Tror att jag fick med alla .
 11. Wankel

  Victim

  Victim öppnas då du anländer till Las Venturas.
 12. Wankel

  Världens roligaste Easter Egg!

  Såna här småsaker gör ju att man inte kan låta bli att älska GTA ! Om det är medvetet av R* är det väl ingen som vet, men det skulle inte förvåna mig det minsta! Ett höghus i Vice City (Standing Vice Point, tror ja det hette) hade ju samma tema...
 13. Wankel

  konstig elr!

  Brukar bli så om man t.ex. dör vid andra attacken. Då blir färgen "neutral". Prova igen med att starta "krig" o se vad som händer.
 14. Wankel

  CJ vs. Tommy V vs. Tysta GTA3 snubben

  Tommy Vercetti! Skönast personlighet, bangar inte för nåt och coolast personlighet. CJ blir alldeles för divig på slutet, *SPOILER* (kanske!, eller nja! ) för han vill ju inte ens hjälpa Cesar i "Los Desperados". Han är lite självisk. Dessutom så hatar jag CJ's kvidande om han blir träffad av ett skott eller skadar sig.
 15. Wankel

  jag blir tokiG!

  Kanske lite OFF-TOPIC, men jag tycker Flash ser ut som en Nissan Sunny GTi-R. Passar nog bäst att säga att den tillhör Golf-klassen. Och du har så rätt SAAB, Hatchback betyder ju halvkombi (gick vilse i svengelskan!), d.v.s. "3-dörrar".
×