Jump to content

Hummler

Medlem
 • Inlägg

  921
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

3 Sådär lagom neutral

Om Hummler

 • Födelsedag 1988-06-10

Kontaktinformation

 • Skype
  spike_best@hotmail.com
 • Hemsida
  http://

Profilbesökare

2 463 profilvisningar
 1. Roligaste jag hade var tiden när San Andreas precis var släppt och vi var ett gäng härifrån som skulle ut och leta rätt på Bigfoot och andra San Andreas myter. Jag minns att jag hade en grupp på MSN med 10-20 personer som var från GTAsajten. Good times!
 2. Har spelat alphan i någon vecka nu och tycker det är riktigt roligt. Jag spelade Dayz lite förr men det är jävligt jobbigt att hitta polare på det och detta är mycket lättare samt att det kommer att komma ett "friends" system senare. Jag försöker alltid vara vänlig och hjälpa/teama med folk man ser men eftersom att det inte går att lita på någon så känner man aldrig sig säker. Jag brukar oftast lira med 2 polare som inte är som mig, dom vill helst skjuta alla spelare dom ser så jag hoppas att "bandit" systemet kommer ge nackdelar sen så att dom kan följa min spelstil lite mer. Som det är nu
 3. För mig blir det väl en vanlig dag. Jobba sen hem och lira några timmar. Sen när helgen kommer (släpps antagligen på en torsdag) så lär jag väl meka en fet jävel och köpa hem lite munchies sen bara gamea.
 4. Nu är det väl inte San Andreas utan bara Los Santos?
 5. Fuckin' grattis stranger!

 6. Hummler

  L.A. Noire

  Ja det trodde jag med, fram tills att jag häktade direkt när jag såg att valet om att låta personen gå eller "chargea" denne kom upp. Insåg några uppdrag efter att det var helt fel beslut. =)
 7. Jag! Fyfan vad jag längtar.
 8. Mjo kan hålla med dig om det men hellre lättviktare än tungviktare i TUF. Nästan alla fighter i säsong 10 gick i slowmotion haha. Ser framemot UFC 119. Tyvärr kan jag inte se den live för jävla Canal+, vilket jag inte har, har ju tagit över sändningarna och pallar inte streama. Right kick hostpital, left kick cemetary. Go Cro Cop!
 9. Jag tycker att cannabis ska legaliseras, staten kan tjäna mycket pengar på det genom skatt osv. och då är det inget fulspel inblandat. Sen slipper folk få böter/fängelsestraff för något som är mindre farligt än alkohol. Om inte legalisering så dekriminalisering..
 10. Ser framemot den. Verkar bli sjukt mycket intriger. Lightweights gillar jag, inte mycket ko power men dom är alltid snabba och har bra kondis.
 11. Hmm tajt som fan men det får bli Red Dead Redemption för alla sidouppdrag så som jaga och flå djur, fånga/döda efterlysta personer, hjälpa eller inte hjälpa folk osv. Sen vill man ju givetvis rida i solnedgången på ett fint berg eller något liknande
 12. När får man sonarbrillorna då? Har inte fått dom än. Är på uppdraget när man ska in i Third Echelon men dör hela tiden innan man hinner in för att vakter skjuter på mig haha
 13. Bara jag som känner att det är lite fuskigt med sonar goggles? Wallhack med dom ju Kommer inte nightvision finnas med alls eller några andra? Endast sonar?
×
×
 • Create New...