Jump to content

Marwin

Medlem
 • Inlägg

  106
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

1 Sådär lagom neutral

Om Marwin

 • Födelsedag 1989-11-21

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

1 565 profilvisningar
 1. Marwin

  Hitman: Absolution

  Jag spelar spelet. Det är verkligen inte roligt att ha förklädnader inte spelar nån roll. Det är ju inte njutbart, och man är jagad i hela spelet. För att inte bli avslöjad så MÅSTE man ha 'instinct' vilket ni ser på högra sidan av ena sidan av vapenrutan, annars får ni helt "enkelt" aldrig bli sedda. Man ska inte behöva längta tills ett spel är slut.
 2. Men lol.. urk... http://www.youtube.com/watch?v=ZJw0DUZVfJw
 3. Marwin

  Hitman: Absolution

  Håller med!:] Men brukar inte köra om uppdraget när jag inte får rankningen jag vill uppnå. Tror aldrig jag har testat att köra spelet så äns.
 4. Marwin

  Hitman: Absolution

  Taggad. Men i andra klippet på denna sidan, ser grafiken inte ut att vara precis likadan som i Blood Money? När han skjuter ner allihop i klippet vid ungefär 14:40, hoppas att detta ger hans dubbla pistoler till användning!
 5. Vad exakt är co-op? co-operation..?
 6. Ja, härligt att vara här nu igen och läsa nyheter på gtav.net. Finns det lite ny info för idag som den Weener länkade?
 7. Marwin

  Hitman: Absolution

  Det här då med att spelet skulle vara mer enkelriktat med färre valmöjligheter? Är detta någonting som har förändrats? Det var faktiskt inte så jag uppfattade det när jag läste meddelandet från utvecklarna. Nu släpps spelet snart, det ska bli jätteroligt. Äntligen!
 8. Marwin

  Hitman: Absolution

  Hur kan jag ha missat nyheten om...ja, det här spelet? Redan förra året började jag söka efter Hitman 5 och även i år!! Vad var det egentligen som skulle ha varit sån besvikelse förutom att David Bateson inte skulle vara röstskådespelaren först och att det inte är samma utvecklare?
 9. Har du ändrat Invert Aim eller Brightness? Eller vad det nu skulle kunna va..
 10. Hej tack så mycket dude! : )

 11. Jag har tyckt ända från början att Niko har för mycket ryska i amerikanskan, och ser för rysk ut, men han kunde ju inte ha brutit mindre för han kommer väl direkt från Ryssland.. och han har därför inte kännts som en perfekt huvudkaraktär. Men det gör ju inte så jätte mycket för min favorit karaktär är alltid Tommy Vercetti. Men min bild av Niko Bellic är inte att han är väldigt aggressiv. Det jag kommer ihåg är ifrån första trailern för mig; att han har flytt av egen ren vilja till Amerika, för han ångrar det han har gjort och vill inte hamna i samma situation en gång till. Jag tror han blir en bra huvudperson.
 12. Något konstigt är att på Discshop kan man inte boka PS3+GTA IV-lådan ännu. Det tycker iallafall jag är skumt.
 13. Ungefär detsamma som jag gör när jag spelar GTA-spelen första gången. Gör första uppdraget, sen går, och springer i staden och går in i gränder, kollar på husen, människor och bilarna. Och det är det! Fast så här kanske det inte går att göra, för så var det ju inte i första spelet. Då rullade ju bara uppdragen på..
×
×
 • Create New...